Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu yayınladığı son pozundaki güzelliği ile övgü üstüne övgü aldı!

Sıla Türkoğlu yayınladığı son pozundaki güzelliği ile övgü üstüne övgü aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Emanet ve Yemin isimli Kanal 7’nin günlük dizileri sayesinde tanınan Sıla Türkoğlu, dizilerinin yurdışında rağbet görmesinin ardından büyük bir hayran kitlesi edindi. Özellikle yabancı hayranlarının ilgisi, sosyal medyada büyük dikkat çekiyor.

Türkoğlu, geçtiğimiz yaz sonunda Emanet dizisinden olaylı ayrılığı ile gündeme gelmişti. 2. sezondan sonra diziden ayrılma konusunda prensipte anlaşmasına karşılık yapımcı firma ile sorun yaşayan Sıla Türkoğlu, mahkemelik olmuştu. Türkoğlu’nun sözleşme şartlarına uymadığı yapımcı tarafından iddia edilirken, Sıla Türkoğlu’nun avukatı da sette mobinge uğradığı, 3. sezonda yer almayacağını çok önceden bildirdiği şeklinde iddiaları gündeme getirmişti.

Sıla Türkoğlu, yaşanan bu tatsız sürecin ardından Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisi ile ekranlara gelmeye başladı. Genç oyuncu, Doğukan Güngör ile başrolünde yer aldığı dizideki Doğa karakteri ile çok daha büyük bir izleyici grubu tarafından daha yakından takip edilmeye başlandı. Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Sıla Türkoğlu, son dönemin popüler isimlerinin başında geliyor şu sıralar.

Sıla Türkoğlu, muhafazakar bir aileye gelin giden Doğa rolüyle çok sevildi. Ekranda dikkat çeken oyunculuğu ile yapımcıların da yeni gözdesi. Türkoğlu, aynı zamanda güzelliği ile de dikkat çekiyor. Son olarak Hakan Gence’nin sorularını yanıtladığı röportajı için çekilen bir pozunu paylaştı.

Başarılı oyuncunun üzerinde ceketi ve beli açık, dekolteli pozu, büyük beğeni topladı. Oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de beğenilen Sıla Türkoğlu, hayranları tarafından bu fotoğrafıyla övgülere boğulmakta…