Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde yıldızı barışmayan Cansu Dere ve Melis Sezen, birlikte Amerika’ya tatile gittiler!

Sadakatsiz dizisinde yıldızı barışmayan Cansu Dere ve Melis Sezen, birlikte Amerika’ya tatile gittiler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi, ekrana damgasını vuran yapımlardan birisi oldu. Medyapım ile Mednova imzalı dizi, Ekim 2020 tarihinde yayınlanmaya başlamıştı. Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği dizi, geçtiğimiz sezon Mayıs ayında ekranlara veda etti.

2 sezon süren ve 60 bölüm yayınlanan dizide Cansu Dere Asya ve Melis Sezen de Derin karakterlerine hayat veriyordu. Dizide Derin ve Asya’nın yıldızları hiç barışmadı! Aynı adamın vazgeçemediği iki kadın olan Derin ve Asya, kimi zaman ölümüne darbelerle birbirleriyle mücadele ettiler!

BBC’nin Dr. Foster isimli dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi, sadece Türkiye’de değil, daha sonra satıldığı pek çok ülkede de büyük bir ilgiyle karşılandı. Cansu Dere ve Melis Sezen, kamera karşısında her ne kadar birbirlerinden nefret eden iki kişiye hayat verseler de gerçek hayatta durum çok başkaydı!

Sadakatsiz dizisinde yıldızı barışmayan Cansu Dere ve Melis Sezen, birlikte Amerika'ya tatile gittiler! 10

İki oyuncu, zaman zaman setten birlikte pozlarını da paylaşarak birbirlerine jestler yaptılar. Kamera arkasında bir dostluk kurulduğu da bu paylaşımlardan anlaşılıyordu. Cansu Dere ve Melis Sezen’in dostluklarının dizi bittikten sonra da devam ediyor olması ise yaptıkları bir paylaşımla dikkatleri çekti.

Sadakatsiz dizisinde yıldızı barışmayan Cansu Dere ve Melis Sezen, birlikte Amerika'ya tatile gittiler! 11

Dizideki tüm çekişmelerin ardından iki iyi arkadaş oldukları görülen Dere ve Sezen, birlikte Amerika’nın Floride eyaletinde tatildeler şu sıralar! Önce Melis Sezen, instagram sayfasından sahilde birlikte çekilen pozlarını paylaştı. Ardından Cansu Dere de kendi instagram hesabında paylaşım yaptı.

Sadakatsiz dizisinde yıldızı barışmayan Cansu Dere ve Melis Sezen, birlikte Amerika'ya tatile gittiler! 12

Keyifli ve eğlenceli anlar geçirdikleri görülen iki oyuncunun Miami’de oldukları, Melis Sezen’in yaptığı bir paylaşımla anlaşıldı.

Sadakatsiz dizisinde yıldızı barışmayan Cansu Dere ve Melis Sezen, birlikte Amerika'ya tatile gittiler! 13