Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Bekar İkizler için sürpriz aşk mı var? Şenay Devi haftalık burç yorumunda ne dedi?

Bekar İkizler için sürpriz aşk mı var? Şenay Devi haftalık burç yorumunda ne dedi?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 25-31 Mart haftası burç yorumunda İkizler burcu için şunları söyledi;

Sevgili ikizler, bu hafta iş ve eğitim hayatınızda risklerden uzak durarak daha fazla mücadeleci davranmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde de mesafeli olmak ve fikirlerinizi ulu orta paylaşmamak yararınıza olacak aksi takdirde maddi manevi zarar görebilirsiniz. Bu hafta özellikle resmi dairelerde ki işlerinizde eksik evraktan kaynaklı sorun yaşayabilirsiniz.

Yakınlarınızın sağlık sorunları ile ilgili de hassas bir dönem, dargınlıklar hastalık vesilesi ile son bulabilir.  Özel yaşantınızda, aşka emek veren tarafsanız eğer karşılığını aşkla alacaksınız. Bekar İkizler sizin için de hafta sonu, arkadaşlarınız vasıtasıyla tanışacağınız bir insanla duygusal bir yakınlaşma söz konusu olabilir.