Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde başrol ölmez ama, umutsuzluk izleyici ilgisini öldürür!

Benim Adım Melek dizisinde başrol ölmez ama, umutsuzluk izleyici ilgisini öldürür!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 47 bölümü geride kaldı. Dizinin 48. yeni bölümü 13 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde umutlu bir bekleyiş var.

Kanser hastası olan ve tek kurtuluşu ilik nakli olarak gözüken Melek için tüm birinci derece akrabalarından örnekler alındı ama kimse donör olamıyor… Alpay ise doktorun vicdanına seslenerek dönör olmak istiyor ve tam da bu Melek’in hastalığının son noktaya doğru ilerlediği bir anda gelişti…

Alpay’ın test sonuçları merakla bekleniyor ve dizi hayranlarına göre de onca suçu bulunan Alpay’ın iliği Melek’e uyacak ve onun hayatını kurtaracak kişi de eski kocası olacak. Tabii ki bu izleyicilerin yazdığı senaryo. Ancak Benim Adım Melek hayranları umutsuzluktan ve mutsuzluktan artık bıktılar. Umutlu ve mutlu sahneler bekliyorlar.

Senaristler de umut dolu sahneler için 48. bölümde bazı mesajlar verecek. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve Halil ile Melek’in mutlu olduğu anlar yayınlandı. 48. bölüm kilit bir öneme sahip, artık Melek’in kurtuluşu noktasında kesin ve sonuç alıcı gelişmelerin olması bekleniyor.

Benim Adım Melek dizisi hayranları da artık yapımda dram değil, aşk ve mutluluk görmek istediklerini belirten yorumlarda bulunuyor. Alpay’ın iliğinin uyumlu olması durumunda da onun yaptığı tüm hataları affedeceklerini belirten bir izleyici grubu var.

Melek ve Halil’in yanı sıra hafızasını kaybeden Ömer ile Defne’nin durumu da izleyicileri meraklandırıyor. İki aşk konusu da dizinin sürükleyen unsuru oldu. İşte Benim Adım Melek dizisinin 13 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 48. bölümünden ilk görüntüler: