Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde yine bir ayrılık var!

Benim Adım Melek dizisinde yine bir ayrılık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Benim Adım Melek dizisinde Melek ile Halil’in bir türlü birbirlerine kavuşamamaları, evlenme hayallerinin hep önüne engeller çıkması izleyicileri de üzüyor…

Nehir Erdoğan ve Kutsi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde dram çok ama mutluluk ise neredeyse yok gibi… Ne Ömer ile evlenen Defne yaşadıklarından mutlu ne de Halil ile bir türlü kavuşamayan annesi Melek, gelişmelerden memnun.

Alpay’ın evlenmemeleri için yaptığı baskılar sonrası çileden çıkan Halil onu feci şekilde dövmüştü. Şimdi mahkemeye çıkan Halil parmaklıkların ardında ve dizide yine ayrılık var. Melek ile Halil’in elleri tam olarak birleşemeden yine ayrılık hüznü çekti. Hapiste bulunan Halil’e veda eden Melek, onu bekleyeceğini söylüyor. Yani bu ayrılık kısa da sürmeyecek gibi duruyor.

Benim Adım Melek dizinin 54. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizide önemli gelişmeler var. Alpay hastanede, Halil hapiste… Zümrüt hanım ise iyice zıvanadan çıktı. Defne’yi babasını görmeye gittiği için evden kovmaya kadar işi vardırdı.

Çarşamba akşamları kemik bir izleyici kitlesine hitap eden TRT1’in Benim Adım Melek dizisinde yine gözyaşı dolu bir bölüm sizleri bekliyor. İşte dizinin yeni bölümünden yeni fragman: