Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde her şeyi birbirine karıştıran teklif!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde her şeyi birbirine karıştıran teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakları süslüyor. Yayınlanan fragmanlarda verilen mesajlar ise izleyicilerin kafasını fena halde karıştırdı.

Bir yanda Zeynep’e kardeşi Barış’tan ayrılması gerektiğini söyleyen Özlem var. Diğer yanda ise tek taş yüzüğünü alıp da karşısına geçip, evlenme teklif eden Barış… Özlem’in Zeynep’e yönelik sözleri çok gerçekçi. “Onu tüm yüreğimle seviyorum diyebiliyor musun?” işte Özlem’in Zeynep’e sorduğu bu soru herkesin de desteklediği bir soru olmuştu. Zeynep, Barış’ı gerçekten seviyor mu, izleyiciler de bunu merak ediyor.

Özlem’in baskısı sonrasında Barış’tan ayrılmayı kafasına koyan Zeynep, hayatının şokunu yaşıyor. Çünkü Barış, tek taş yüzüğü uzatıp evlenme teklifi yapıyor. İşte bu iki olay sonrası dizi hayranlarının da kafası bir hayli karıştı.

Zeynep ne yapacak? Barış’tan ayrılacak mı yoksa evlilik teklifini kabul mu edecek? Ya da zaman kazanmak için başka bir hamle mi gelecek? Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde tam bir dönem noktası geldi.

Bıçak sırtı gibi sahneleri 3 Mart Çarşamba akşamı izleyeceksiniz. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 34. bölümünden 2. fragman: