Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin finalinde senaristler ters köşe yaptı!

Benim Adım Melek dizisinin finalinde senaristler ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Benim Adım Melek dizisinde final zamanı geldi… Dizinin 19 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 66. bölümü aynı zamanda veda demek oluyor… Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik gibi önemli isimleri bir araya getiren Benim Adım Melek dizisinde şimdiye kadar izleyicilere mutluluğu ucundan bile tattırmayan dizinin senaristleri bu sefer ters köşe yapıyor.

Geçen bölümde Alpay karakterine hayat veren Kaan Çakır’ın ayrıldığı dizinin finalinde de dram bekleyen izleyiciler, aynı zamanda mutlu anlara da şahitlik edecek. Dizide bayram günü sevinci ve Halil ile Melek’in mutlu anlarını izleyeceksiniz. Uzun süredir hayranların heyecanla beklediği bu sahneler ne yazık ki, ancak finalde gösteriliyor…

Halil ve Melek yeni bir hayata adım atarken tüm aile halkı da sorunlardan sıyrılmış ve mutluluk saçan yüzlerle dizide son kez görünecek. Gaziantep’te çekimleri yapılan ve iki sezondur da milyonları etkileyen Benim Adım Melek macerası da gülümseten sahnelerle sona erecek.

Bayram eğlencesinin yaşanacağı, tüm ailenin bir araya gelerek yemek yiyeceği, gülüp, eğlenen karakterlerle Benim Adım Melek son kez ekrandaki yerini alacak. Dizi hayranları ise bu görüntüleri sadece finalde değil, son bölümlerde görmek istedikleri bir manzara olarak tarif ediyor.

Bir izleyici, “Sadece finalde değil de bir kaç bölüm böyle güzel, mutlu, aile bağlarının güzel olduğu bölümler izleyebilirdik” diyerek de bir anlamda senaristlere gönderme yaptı. Dizide izleyicilerin kötü olarak tarif ettiği karakterler ise Alpay ve Kenan idi… Alpay’dan sonra Kenan karakterinin de ölümü yine finalde gösterilecek.

Benim Adım Melek dizisi 66. final bölümü 2. fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.