Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde yeni bölümü izleyenler kıskançlıktan çatlayacak!

Menajerimi Ara dizisinde yeni bölümü izleyenler kıskançlıktan çatlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon ekranlarda yerini alan ve farklı konsepti ile de dikkat çeken Star TV dizisi Menajerimi Ara, yaz aylarının güzelliklerini ortaya koymaya başladı… Dizinin 38.yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş ikilisinin canlandırdığı Dicle ile Barış’ı görenler çok kıskanacak.

Her iki oyuncunun da hem başarılı performansları hem de birbirlerine çok uyumlu olmaları izleyicilerin ilgisini daha da çok çekiyor… Dicle ve Barış’ın doğa ile baş başa kaldıkları, aşk dolu anlar da birçok izleyiciyi adeta kıskandıracak.

Menajerimi Ada dizisinin 38. yeni bölümünü 23 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da Star TV ekranında bulabilirsiniz. Dizinin yeni bölüm fragmanında iki aşığın harika görüntülerini göreceksiniz… Yeni bölümde yaz aylarının gelişinin de müjdelendiği, doğanın güzelliklerinin ortaya konulduğu anlar çok hoş…

Ahsen Eroğlu’nun doğallık saçan performansının hayran bıraktığı ve Deniz Can Aktaş’ın da yine partnerine ne kadar güzel uyum sağladığını bir kez daha görmüş olacaksınız.