Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek hayranları isyanda! Yeter artık be senarist delirttin bizi!

Benim Adım Melek hayranları isyanda! Yeter artık be senarist delirttin bizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi bitiyor ama kaos bitmek bilmiyor! TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinde, senaristler hikayede kaosu bir türlü bitirmiyor… Üst üste yaşanan entrikalar, olaylar sonrası dizinin hayranlarının içi fazlasıyla bunaldı… Benim Adım Melek 66. bölümü ile finale doğru gidiyor ama senaristler dram üstüne dram yazmayı bırakmıyor…

TRT1 ekranlarında izleyiciler “Bari son bölümlerde mutluluklarını görelim” diyerek hem Halil -Melek hem de Ömer ve Defne çiftlerinin güzel anları ile diziye veda etmek istiyor. Ancak senaristlerin şu ana kadar sergiledikleri tutuma bakılır ise dizide kaos finalde de devam edecek.

Benim Adım Melek dizisinin şimdiye kadar 63 bölümü yayınlandı. 66. bölümde final yapacak olan diziden geriye sadece 3 bölüm kaldı. 5 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 64. bölümde Kenan’ın Alpay planı dikkat çekecek.

Benim Adım Melek hayranları isyanda! Yeter artık be senarist delirttin bizi! 7

Vildan ile Zümrüt çekişmesi, Defne’nin Ömer gidince düştüğü durum, Kerem’in artık aşka gönlünü kapatması, Melek’in yüzünün bir türlü gülmemesi dikkatlerden kaçmayacak. Benim Adım Melek dizisinde finale doğru olaylara yenileri eklenecek. Kenan’ın Alpay’ı yavaş yavaş öldürme planı da devrede…

Dizinin 64. bölüm fragmanını izleyenler, “Ne olur artık mutlu olsunlar, senarist bizi delirttin” diye mesaj yazıyor. Herkes mutlu son bekliyor ama dizinin senaristine güvenmediklerini de ifade ediyorlar. Artık diziyi izleyemediğini, senaryonun kendisini çok sıktığını söyleyenler de bir hayli fazla.

Bir dizi hayranı birçok kişinin de duygularına şu sözlerle tercüman oldu: “Senarist mutlu son istiyoruz. Hercai gibi piknik sahnesiyle biten çok güzel bir final. Ayrıca şu Vildan’ın da yüzünü güldürün artık.”

Dizide hiç güzel bir şey olmamasını eleştiren ve ortamı cehennem olarak nitelendiren dizi hayranları, fragmanı izledikten sonra kafalarının da iyice karıştığını ifade ediyorlar.

“En iyisi final yapması, yeter artık her daim kötülerin kazanmasını istemiyoruz” diye yorum bırakan bir başka dizi hayranı ise Benim Adım Melek’in artık final yapmasına da üzülmediğine vurgu yapıyor.

Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizinin 5 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan 64. bölüm 2. fragmanı: