Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’dan şaşırtan yükseliş! Teşkilat ve Kefaret’i geride bıraktı!

Menajerimi Ara’dan şaşırtan yükseliş! Teşkilat ve Kefaret’i geride bıraktı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –Twitter’daki ileti sayıları ile ölçümleme yapan Adba TV, 2 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında, hakkında sosyal medyada en çok paylaşım yapılan diziyi açıkladı. Birinci Menajerimi Ara dizisi oldu.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Menajerimi Ara dizisinin pazar gecesi yayınlanan 36’ncı bölümü 90 bin 133 iletiyle günü lider olarak kapattı. Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı Menajerimi Ara’nın reytingleri aslında oldukça düşük gidiyor. Ancak düşük maliyetli olması ve iyi reklam geliri elde etmesi dizinin devam etmesini sağlıyor.

Menajerimi Ara'dan şaşırtan yükseliş! Teşkilat ve Kefaret'i geride bıraktı! 7

Pazar akşamının sosyal medyada en çok konuşulan ikinci dizisi ise Teşkilat oldu. TRT 1’in iddialı dizisi 50 bin 588 iletiyle Menajerimi Ara’nın hemen arkasından geliyor. Ancak aradaki ileti farkını fazlalığı dikkat çekici. Zira Menajerimi Ara yaklaşık 40 bin fazla iletiyle Teşkilat’a ciddi bir fark atıyor.

Teşkilat’ın 2 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dizinin kahramanları Serdar, Zehra ve Kasım’ın Yunanistan’dan Türkiye’ye uçakla kaçışı izleyicileri çok etkiledi ve birçok kişinin milli duygularını kabarttı.

Adba.TV listesinin üçüncü sırasında yer alan dizi ise Kefaret. Fox TV’de yayınlanan ve Nurgül Yeşilçay’la Mert Fırat’ın başrollerini paylaştığı Kefaret üçüncü sırada yer alsa da hakkında sadece 952 ileti paylaşılmasıyla son derece düşük bir sonuç verdi. Zira Kefaret’in birinci olan dizi Menajerimi Ara’yla arasındaki fark yaklaşık 90 bin, Teşkilat’la ise yaklaşık 50 bin ileti.

Kefaret’in 2 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan 24. bölümünde yaşadıkları tüm zorluklara rağmen bir arada kalmayı başarabilen Zeynep ve Sinan nihayet evlenmişti.