Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek izleyicileri çıldırdı, bu kadar da fazla artık!

Benim Adım Melek izleyicileri çıldırdı, bu kadar da fazla artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezondur TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinde yaşanan olaylar dizinin hayranlarını hayrete düşürüyor… Öyle olaylar üst üste yaşanıyor ki, gerçek hayatta böylesi mümkün değil… Gaziantep’te çekimleri devam eden dizinin 66. bölümde final yapması kararı alınmıştı.

62. bölümü 21 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizide, mutlu olmanın bir bedeli var. Senarist en ufak bir mutluluk sahnesi yazsa arkasına mutsuzlukları diziyor… Benim Adım Melek hayranları da bu duruma sosyal medyadan tepki göstermeye devam ediyor. Halil ve Melek karakterlerinin bir türlü sevinemediği, doya doya izleyiciye gülümseyemediği anlar yaşanıyor.

Son 5 bölümü kalmasına rağmen senaristin diziyi drama boğma tavrı, dizi tarihine geçer. Sosyal medyada yapılan yorumlar dikkat çekiyor. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Bizim coronadan daha büyük bir sıkıntımız var, bu dizinin senaristi, kesin ve net.”

Birçok dizi hayranı da senaristin mutsuzluğu öne çıkartan tavrından rahatsızlığını dile getiriyor. Psikopatlık derecesindeki sahnelerin peş peşe gelmesi finale giden dizide izleyicileri artık çok rahatsız ediyor…

“Bize dert izletiyor” diye yakınan dizinin hayranları, Alpay karakterinin yaptıklarına da inanamıyor… Kaan Çakır’ın başarıyla canlandırdığı Alpay’ın Melek ve Halil’in hayatını mahvetmesine üzülen dizinin takipçileri, 62. bölümde ise bu sefer Ömer ile sarsılacak.

Ömer’in tayini çıktı ve gidiyor, hem de Defne olmadan gidiyor… Dizi hayranları bu 62.bölüm fragmanındaki sahnenin detaylarını çok merak etti. Rabia Soytürk ile Mustafa Mert Koç’un canlandırdığı Defne ve Ömer karakterleri de bir türlü mutluluğu bulamadı. Ancak iki genç oyuncunun çok iyi performans sergilediği gerçeği de ortada duruyor.

İşte 21 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Benim Adım Melek dizisinin 62. bölüm fragmanı: