Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs ile sarsılan Sadakatsiz dizisinde Faruk karakteri içimizi ürpertiyor!

Koronavirüs ile sarsılan Sadakatsiz dizisinde Faruk karakteri içimizi ürpertiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde dün 26. bölüm ekrana geldi. Güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile ekrana damga vuran Sadakatsiz’de son günlerde koronavirüs sorunları üst üste çıktı. Haluk Güçlü karakterine hayat veren Burak Sergen’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Burak Sergen, acil olarak hastaneye kaldırıldı ve tedavisine de yoğun bakımda devam ediliyor. Dizide ayrıca Derin karakterine hayat veren Melis Sezen ile, Ali olarak izlediğimiz çocuk oyuncu Alp Akar koronavirüse yakalandı… 3 oyuncunun virüse yakalanmasının ardından da dizinin setinde çalışmalar durdu. Önümüzdeki hafta 27. bölüm yayınlanmayabilir. Dizide Faruk karakteri de izleyenleri fazlasıyla korkutuyor.

Koronavirüs ile sarsılan Sadakatsiz dizisinde Faruk karakteri içimizi ürpertiyor! 8

Sadakatsiz’in 26. bölümünde Asya’nın hastası olan Faruk, yaptıkları ile izleyicilerin içini ürpertti. Onur Berk Arslanoğlu’nun canlandırdığı Faruk’un her hali ekranda korkutan sahneler olarak dikkat çekti.

1983 doğumlu Arslanoğlu’nun çok iyi performans sergilediği 26. bölümde Faruk’u görenler “Faruk ve karısı, Palu ailesini hatırlatıyor” yorumları yaparak sosyal medyada karakterden korktuklarını ifade eden yorumlar yaptı. Bilindiği üzere Palu ailesi işledikleri cinayetlerle büyük korku salmıştı…

Koronavirüs ile sarsılan Sadakatsiz dizisinde Faruk karakteri içimizi ürpertiyor! 9

“Faruk ve karısı tüylerimi ürpertiyor” diye yorum bırakan kimi izleyiciler de o sahneleri korku dolu bir şekilde izlediğini belirtiyor.

Bir başka dizi hayranı ise şöyle yazdı: “Faruk ve Nazan’dan korkulur, bu nasıl bir deliliktir Asya yı da kaçırdınız bravo…”

Sadakatsiz dizisinin 26.bölümünde Faruk, Asya’yı Derin’in bulunduğu eve getirdi. Şimdi neler olacak, izleyiciler merakla bekliyor. İşte o sahneler:

Asya ile Derin,Faruk’un elinden kurtulabilecek mi
Sadakatsiz dizisinin 27. yeni bölümü büyük bir heyecana sahne olacak.