Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Annem Bir Melek dizisini sevenler, Kanal D’nin yeni dizisine tutuklu kalacak!

Benim Annem Bir Melek dizisini sevenler, Kanal D’nin yeni dizisine tutuklu kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damga vuran komedi dizileri arasında Benim Annem Bir Melek’in önemli bir rolü vardır. 3 sezon boyunca ekranda kalan dizi, 2008-2010 yılları arasında yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. Başrol oyuncularından Ali Sunal’ın askere gitmesi sonrasında dizi de ekran ömrünü 10 Mayıs 2010 tarihinde yayınlanan 64. bölümü ile tamamlamıştı.

Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sunal, Şehsuvar Aktaş, Dolunay Soysert, Ayçin İnci, Nilgün Belgün, Serhat Kılıç gibi isimleri buluşturan dizi ilk iki sezonunda atv ekranında, 3. sezonunda ise Star TV’de izleyicilerle buluşmuştu. İşte bu diziyi özleyenler için benzer bir yapım geliyor.

Kanal D ekranında 3 Aralık Perşembe akşamı başlayacak olan sit-com yapımı İyi Aile Babası’nın fragmanlarını görenler, Benim Annem Bir Melek dizisini hatırladıklarını hemen belirtiyor.

Benim Annem Bir Melek dizisini sevenler, Kanal D'nin yeni dizisine tutuklu kalacak! 8

Sosyal medyada yapılan yorumlarda gülmek isteyenler için Kanal D dizisinin çok iyi bir seçim olacağını belirtiyor. Ancak dram projelerinin karşısında komedi yapımlarının zorlandığını bilen izleyiciler ise İyi Aile Babası dizisinin işinin zor olduğu görüşünde.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.

Benim Annem Bir Melek dizisini sevenler, Kanal D'nin yeni dizisine tutuklu kalacak! 9

İyi Aile Babası’nın ilk bölüm performansı merakla bekleniyor. Güldür Güldür Show’da başarılı performansı ile göz dolduran Çağlar Çorumlu’nun yeniden dizilere dönmesi noktasında da anlamlı bir yapım olacak. Şebnem Bozoklu da, pandemi öncesinde çok eleştirilen Gel Dese Aşk’tan sonra yeniden dizi setlerinde yer almaya başladı.

Bakalım çok iddialı dizilerin karşısında bir komedi yapımı ile Kanal D reytingleri toplayabilecek mi?

Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.