Ana sayfa Dizi Haberleri atv final yaptırdı, oyuncular kapış kapış diğer dizilere dağıldı!

atv final yaptırdı, oyuncular kapış kapış diğer dizilere dağıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon sektöründe birçok yapım arasında rekabet artınca, kanallar da yeni dizileri üst üste ekrana getirme sevdasına dalınca, oyuncu kapma yarışları da yaşanıyor… Final yapan bir dizinin oyuncusu hemen bir başka yapım ile anlaşıyor ve setten sete koşuyor. Mesela atv’de final yapan Gençliğim Eyvah dizisi bu konuda önemli bir örnek…

Pandemi dönemi en çok da dizileri öne çıkardı. Zira, diziler olmaz ise ana akım televizyon kanallarının ne kadar boş olduğu, farklı bir içerik üretilemediği, programlar ile izleyicilerin ekranda tutulamadığı görüldü. İşte bu yüzden de kanallar dizilere daha daha çok önem vermeye başladı. Önceden sezonluk belirli yapımlar olur ve onlar ile devam etme durumu yaşanırdı. Son yıllarda ise planlamalar farklılaştı ve diziler konusunda bir süreklilik olması adına üst üste projelerle ana akım televizyon kanalları birçok projeyi de hazır tutmaya karar verdi. İşte bu durum da yeni diziler konusunda bir döngünün oluşmasına ve oyuncuların da bir yapımdan bir başkasına koşturmasına yol açtı.

Yaz aylarında izleyicilerle buluşan komedi dizisi Gençliğim Eyvah’ın bitmesinden sonra oyuncular üst üste transfer haberleri ile gündeme geldi. 4 oyuncu, 4 farklı kanaldaki iddialı yapımlara dağıldı.

Burak Tozkoparan, Star TV ekranında Menajerimi Ara dizisinde Emir karakterine hayat vermeye başladı.

atv final yaptırdı, oyuncular kapış kapış diğer dizilere dağıldı! 10

Ardından Cengiz Bozkurt’u Show TV dizisi Kuzey Yıldızı’nda görmeye başladık… Cevher Kadıoğlu karakterine hayat veren usta oyuncu, hikayeye önemli bir katkı sağladı. Hatta onun katılmasından sonra dizinin total reytingleri 9’lara kadar çıktı.

atv final yaptırdı, oyuncular kapış kapış diğer dizilere dağıldı! 11

Bir başka oyuncu Bahar Süer ise İyi Aile Babası dizisiyle birlikte 3 Aralık’tan itibaren Kanal D ekranında hayranlarıyla buluşacak.

atv final yaptırdı, oyuncular kapış kapış diğer dizilere dağıldı! 12

Yeni transfer haberi ise yine Gençliğim Eyvah’ın tecrübeli isimlerinden Ulviye Karaca’dan geldi. Oyuncu, TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisine katıldı.

atv final yaptırdı, oyuncular kapış kapış diğer dizilere dağıldı! 13

Cengiz Bozkurt ile Ulviye Karaca, yeni dizilerinde birbirlerine de reytingler konusunda rakip oldular.