Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Hayatım dizisinde bir acı dinmeden bir başkası başladı!

Benim Hayatım dizisinde bir acı dinmeden bir başkası başladı!

tarafından ker_def

Star’ın ekranında yayınlanan ‘Benim Hayatım’, her perşembe izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın yer aldığı dizide; hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesi ekrana geliyor.

Star TV’nin düşük reyting aldığı için final yapması beklenen Benim Hayatım dizisinde altıncı bölümde neler olacağının detayları ortaya çıktı. Ali’nin evlenme teklifini Hayat tereddütsüz kabul eder. Ancak ikilinin mutluluğu çok uzun sürmez.

Pınar’ın Ali’den hamile olması her şeyi değiştirir. Hayat Ali’yi artık görmek dahi istemez. Evden ayrılırken Ali’ye kasıtlı bir şekilde araba çarpar. Hayat’ın acısı dinmeden bir yenisi daha eklenmiştir.

Yapımcılığını BVB Yapım’ın (Bahadır Özdener) üstlendiği Benim Hayatım’ın yönetmenliğini Özlem Dündar Demir ve Savaş İlhan üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete kaleme alıyor.

Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak’ı başrolde buluşturan Benim Hayatım dizisi etkili bir dram yapımı olmasına rağmen, izleyicilerden yeterince ilgi görmedi. Perşembe rekabetinde diğer dizilerin bir hayli gerisinde kalan Star TV yapımı için final iddiaları da konuşuluyor.