Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Mert Daymaz, Savaşçı dizisinden sonra iki teklifi kabul etti!

Ekin Mert Daymaz, Savaşçı dizisinden sonra iki teklifi kabul etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, 4 sezon büyük başarılar kazanan Savaşçı dizisine beşinci sezonda katıldı. Ancak dizinin eskisi kadar ilgi görmemesi nedeniyle sadece 10 bölüm yayınlanması oyuncu adına bir şanssızlık oldu.

Savaşçı dizisinde farklı bir tecrübe yaşayan ünlü oyuncu, yeni dönemde yer alacağı yapımları da belirledi. Kendisine gelen teklifler arasından hem bir dijital dizi hem de sinema filmini beğenen oyuncu, yeniden setlere dönüş yaptı.

Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar isimli diziden gelen teklifi kabul eden oyuncu, ekip ile birlikte sete çıktı. Melisa Aslı Pamuk ile bu dizide partner olan oyuncu, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Hem Ekin Mert Daymaz’ın canlandıracağı karakter hem de Melisa Aslı Pamuk ile uyumu hayranlarının en çok merak ettiği konular oldu.

Ünlü oyuncu, ayrıca bir sinema filminden gelen teklifi de kabul etti. NE Film tarafından hazırlıkları süren Obsesyon isimli sinema filminde Ekin Mert Daymaz’ın Ege Kökenli ile başrolde yer alacağı ortaya çıktı.