Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Hayatım dizisine çok ağır bir eleştiri!

Benim Hayatım dizisine çok ağır bir eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de başlayan Benim Hayatım dizisi pazar akşamları yayınlanıyor. Etkili bir oyuncu kadrosu bulunan dizide başrol çifti olarak Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak yer alıyor.

Dizinin yapımcısı Bahadır Özdener. BVB Yapım tarafından hazırlanan dizinin genel yönetmeni ise Onur Tan. İzleyiclier bu ikiliyi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan tanıyor. Ayrıca Tipi karakteri ile bu dizide 6 sezon yer alan Savaş Özdemir de başrolde olunca, Benim Hayatım bir hayli dikkat çekti.

İlk bölümü yayınlandıktan sonra sosyal medyada çok olumsuz yorumlar alan diziye ağır bir eleştiri de Milliyet yazarı Sina Koloğlu’ndan geldi.

Dram hikayesi olan diziyi gülmek isteyenlerin izleyebileceğini yazan Sina Koloğlu, aslında hikayenin ne kadar absürt olduğuna değinmek istedi.

Eski Türk filmlerinin havası verilmeye çalışılan Benim Hayatım dizisinde Uğur Çavuşoğlu’nun canlandırdığı Yılmaz karakteri tüm aileyi bir masanın etrafında topluyor.

Benim Hayatım dizisine çok ağır bir eleştiri! 8

Yılmaz eşi Aheste ve oğlu Ali’nin yanında Ökkeş’in kızı olan Hayat’a evlilik teklif ediyor… Aslında Hayat ile evlenmek isteyen kişi ise Ali olmalı. Ancak Yılmaz, eşinin ve oğlunun yanında genç kızla evlenmek istediğini söyleyerek herkesi şaşırtıyor.

Hem Ökkeş hem de Aheste, Yılmaz’a tepki gösteriyor ama o isteğinde kararlı… Hayat da araya gidiyor ve diyor ki, “Teklifinizi kabul ediyorum Yılmaz Bey. Bu kadını boşayın kapının önüne koyun, çantasına da bir miktar para sıkıştırın.”

Tabii ki izleyiciler de böyle bir olayın gerçek hayatta olabilme ihtimalini sorguladı.

Benim Hayatım dizisine çok ağır bir eleştiri! 9

Benim Hayatım dizisinin ilk bölümü hikayesiyle büyük eleştiri aldı.

Sina Koloğlu da köşe yazısında dizinin izlenme oranının iyi olmadığını hatırlattı ve Asla Vazgeçmem dizisinin yeni hali olduğu değerlendirmesini yaptı. Yazar, “Gülmek için izlenir” ifadesini kullanarak önemli bir eleştiride bulundu.