Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV bozmazsa, Sana Söz dizisi için bir fırsat var!

Star TV bozmazsa, Sana Söz dizisi için bir fırsat var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sana Söz dizisi hayranları ilk bölüm şanssızlığına üzülüyor. Star TV’nin yaptığı gün değişiklikleri kararları izleyenlerin kafasını çok karıştırdı. Kanal yönetimi en başından net bir duruş sergilese belki de ilk bölüm reytingleri daha iyi gelebilirdi.

Ancak ilk olarak 29 Ekim Cuma, ardından 3 Kasım Çarşamba ve son olarak da 2 Kasım Salı akşamları yayın günleri olarak belirlendi. Yani Star TV, diğer kanallardaki durumlara bakarak kararlarını üst üste değiştirdi. Bu da Sana Söz dizisini izlemek isteyenlerin kafasını karıştırdı. Birçok kişi dizinin Salı akşamı yayınlanacağını bile duyamadı…

Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisini buluşturan Sana Söz dizisi iyi bir hikayeye sahip… Elif ile Ömer karakterleri başrol ikilisi. Ömer bir polis ve cinayet davasını araştırıyor.

Elif ise bir program sunucusu. Bir anlamda Müge Anlı’nın dizideki hali… Elif de bu cinayet davasını aydınlatmak için çalışıyor.

Star TV bozmazsa, Sana Söz dizisi için bir fırsat var! 7

İkisinin de amacı aynı ama yöntemleri farklı. Sana Söz dizisi ilerleyen haftalarda şayet Star TV yönetimi yeni bir gün değişikliği kararı almaz ise salı akşamları daha da yükselebilecek bir dizi konumunda görünüyor.

Sana Söz, ilk bölümü ile heyecanla bekleyenleri tatmin etti. İkinci bölümden itibaren de reytinglerin yükselmesi beklentisi var.