Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in yeni ve dikkat çeken bir dizi atağı!

Hande Doğandemir’in yeni ve dikkat çeken bir dizi atağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Son yıllarda televizyon projelerindi kısa süreler yer alan Hande Doğandemir, yeniden hayranlarının karşısına çıkmak için gün sayıyor. Star TV ekranları için hazırlanan Ojo Pictures imzasını taşıyan Annemizi Saklarken isimli diziden ilk fragman yayınlandı.

Hande Doğandemir, Handan isimli iki çocuk annesi olarak izleyici karşısına çıkacak. Eşi tarafından terk edilen bir kadın ve ayakta durmak, hayata karşı çocuklarını korumak için elinden geleni yapan bir anne izleyeceksiniz.

Hande Doğandemir’in son yıllardaki televizyon projeleri kısa süreli oldu. Oyuncu, 2018 yılında sadece 4 bölüm süren Cam Kırıkları dizisinde yer aldı. 2019’daki Yüzleşme ise sadece 3 bölüm devam edebildi. 2020’de 4 bölümlük Kırmızı Oda rolünden sonra oyuncu Hükümsüz isimli dijital dizide de başrolde bulundu.

Hande Doğandemir'in yeni ve dikkat çeken bir dizi atağı! 8

Şimdi ise Annemizi Saklarken isimli dizide Handan olarak izleyeceğimiz oyuncu, hayranlarını çok memnun etti. Oyuncunun bu rolü kabul etmesinin altında ise güçlü bir kadın hikayesi olması yatıyor.

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan Handan ilginç bir karakter.

Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan
hayatta kalmak için mücadele eden bir kadın. Çocukları ile zorlu bir hayatın içindeyken Handan, Kutsi’nin canlandırdığı Dündar ile karşılaşacak.

Hande Doğandemir'in yeni ve dikkat çeken bir dizi atağı! 9

İşte bu karşılaşma yeni bir hikayenin başlamasına neden olacak. Kutsi ile Hande Doğandemir ikilisinin uyumu ve enerjileri de izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

Son dönemde dizi atağına kalkan Star TV, önce Benim Hayatım ardından ise Sana Söz isimli yapımları izleyicilerle buluşturdu. Şimdi ise Annemizi Saklarken sırada. Dizinin yayın tarihi ve günü henüz açıklanmadı.