Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral tatil sezonunu açtı, bikinili poz verdi! Hande Erçel’in şu sıralar en büyük zevki onlar!

Bensu Soral tatil sezonunu açtı, bikinili poz verdi! Hande Erçel’in şu sıralar en büyük zevki onlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son yılların dikkat çeken iki genç oyuncusu Bensu Soral ve Hande Erçel, sosyal medyada da ilgiyle takip edilen isimler. Erçel, Sen Çal Kapımı dizisiyle daha da popüler olurken, bir süredir ekranda olmayan Bensu Soral ise yeniden ekrana dönüşüyle sosyal medyayı daha çok sallayacağı benziyor!

İki oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Bensu Soral var. İçerde dizisinde kazandığı beğeni sonrasında dizilerde yer almadı oyuncu. Dikkatleri çektikten sonra projelere ara verdi.

En son Organize İşler Sazan Sarmalı filminde rol almıştı. Ancak uzun zamandır dizilerden gelen teklifleri geri çeviriyordu.

Sonunda Cam Tavanlar isimli yeni diziyle anlaştı. Kubilay Aka ile başrolünde oynadığı ve Show Tv’de yayınlanacak olan romantik komedi dizisinin çekimleri başladı.

Tanıtımlarla birlikte oyuncunun hayranları da bir hayli heyecanlı! Yakında ekranda olacak olan dizi öncesinde Bensu Soral’ın instagram’dan yaptığı bir paylaşım da dikkat çekti.

Oyuncunun yaz sezonunu açtığı ve bikinili görüntü verdiği pozu aşağıda…

Bensu Soral tatil sezonunu açtı, bikinili poz verdi! Hande Erçel'in şu sıralar en büyük zevki onlar! 8

Hande Erçel ise ekrana Sen Çal Kapımı dizisi ile geliyor. Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizi, bir süre önce sezon arası vermişti. Haziran ayında yeniden ekranda olacak dizinin yeni sezon tanıtımı yakın zamanda yayınlandı.

Maldivler’de birlikte tatil yapan ve aşk dedikoduları magazini süsleyen Hande Erçel ve Kerem Bürsin, yaz sezonunda ekranda olacaklar.

Çekimlerin yakında başlayacağı dizi öncesinde bol bol yeğeni Mavi ile ilgilenen oyuncu, aynı zamanda iki sevimli dostu ile de vakit geçiriyor.

Köpeklerini gezintiye çıkaran Hande Erçel, sevimli dostlarıyla oyunlar oynuyor ve çektiği video ve fotoğrafları da instagram’dan paylaşıyor.

İşte son paylaşımı…

Bensu Soral tatil sezonunu açtı, bikinili poz verdi! Hande Erçel'in şu sıralar en büyük zevki onlar! 9