Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz, reklamda ortaya çıktı, hayran hayran baktırdı!

Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz, reklamda ortaya çıktı, hayran hayran baktırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de yayınlanan Maraşlı dizisinde Mahur karakterine hayat veriyor Alina Boz. Oyunculuğundaki başarılı performansı ile büyük beğeni topluyor. Burak Deniz ile başrolünde oynadığı dizide Mahur karakterine o kadar yakışıyor ki izleyici de Alina Boz’u bu rolde izlemekten çok memnun.

Aynı zamanda Netflix için çekilen Aşk 101 ve devamı niteliğindeki Aşk 102 dizilerinde de rol aldı Alina Boz. Paramparça dizisiyle tanındıktan sonra oyunculukla yol katetti.

Şimdilerde yapımcıların da gözdesi bir isim durumunda. Alina Boz, aynı zamanda oyunculuğu ile olduğu kadar duru güzelliğiyle de beğeni toplayan bir isim.

Röportaj verdiği kimi dergilere de kapak oluyor ve adeta bir model edasından çok beğenilen pozlar veriyor. Alina Boz bu kez Duru markasının yüzü olarak ekranlara gelmeye başladı.

Reklamlarda bir anda Alina Boz’u gören izleyiciler dikkat kesildiler. Geçtiğimiz hafta Bursa’da çekilen reklam için oyuncunun 1 milyon TL aldığı konuşulmakta.

Alina Boz, reklam çekimlerinden bazı kareler paylaşmış ve takipçilerini merakta bırakmıştı. Sonunda o paylaşımların reklam çekiminin kamera arkası olduğu anlaşıldı.

Alina Boz, şimdilerde Maraşlı’nın Mahur’u olarak çok sevildi ve yer aldığı reklam da büyük dikkat çekmekte…

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz, reklamda ortaya çıktı, hayran hayran baktırdı! 8

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz, reklamda ortaya çıktı, hayran hayran baktırdı! 9