Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat, Cansu Dere, Tuba Büyüküstün kabul etmemişti! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinin ilk başrolü belli oldu!

Beren Saat, Cansu Dere, Tuba Büyüküstün kabul etmemişti! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinin ilk başrolü belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Bir süredir medyanın gündeminde yer alan Siyaha Bulaşan Kadınlar isimli diziyle ilgili iddialar, izleyiciyi de heyecanlandırmakta. 6 kadın karakterin çok çarpıcı hikayesinin anlatılacağı ve ismiyle bile dikkatleri çeken Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’ye teklif gittiği konuşulmuştu.

Ancak gelen kulis bilgilerine göre bu üç ünlü kadın oyuncu teklife sıcak bakmadı! 14 Haziran’da Türkiye yayınına başlayacak olan Disney Plus’ta yayınlanacak dizi, Med Yapım tarafından hazırlanmakta. Dizi ilk olarak Türkiye’nin üç ünlü kadın oyuncusuna teklif gitmesiyle gündeme geldi. Merakla beklenen habere bakılırsa her üç isim de diziden gelen teklifi sıcak karşılamadı.

Bunun üzerine yeni kadın oyuncu arayışı başladı. Büşra Cebe’nin çok satan romanından uyarlanan ve aynı ismi taşıyan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi, bir süredir gündemde. Dizide Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil isimli karakterlerin başlarından geçen olayları anlatılmakta.

Beren Saat, Cansu Dere, Tuba Büyüküstün kabul etmemişti! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinin ilk başrolü belli oldu! 8

Her karakterin güçlü bir hikayesi bulunuyor. Kitapta her siyahın bir iz bıraktığı, her izin bir hikaye anlattığı ve her hikayenin de bir kahramanının olduğu vurgusu yapılmakta. Hiçbir kahramanın normal olmadığı, süper güçler bir yana süper deliliklerin de bu kahramanlarda var olduğu fikri üzerinden ilerleyecek olan dizide, trajik olaylar meydana gelecek.

İddialı bir yapım olan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinin 6 kadın karakterini oynayacak isimler merak konusu. Bu isimlerden birisi ise bir kaç gün önce medyanın gündemine düştü! Buna göre, Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisindeki ana karakterlerden birisine Biran Damla Yılmaz hayat verecek.

24 yaşındaki oyuncu, şu sıralar Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veriyor. İlk olarak Kırgın Çiçekler dizisi ile tanınmış, ardından Baraj dizisinde rol almıştı.

Beren Saat, Cansu Dere, Tuba Büyüküstün kabul etmemişti! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinin ilk başrolü belli oldu! 9

Gerçek bir kadın hikayesi izleyiciye sunulacak. Dizinin uyarlandığı kitabın yazarı Büşra ebe kitabı yazmasının amacını ise şu sözlerle açıklamıştı:

“Bu kitabı yazarken en büyük temennim yaşadığı acının altında ezilen ve kendini çaresiz hisseden tüm kadınlara ulaşıp; yalnız, çaresiz, günahkâr olmadığını ve en önemlisi yeryüzünün en güçlü kahramanlarının kendileri olduğunu fark ettirmekti.”