Ana sayfa Sosyal Medya Evrim Alasya, yıllardır Emre Kınay ile yaşadıkları çok yanlış bir anlaşılmayı ilk kez açıkladı!

Evrim Alasya, yıllardır Emre Kınay ile yaşadıkları çok yanlış bir anlaşılmayı ilk kez açıkladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2015-2016 yıllarında Kanal D’de ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisi, 39 bölüm yayınlanmıştı. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya ve Emre Kınay yer alıyordu. Ayrıca genç kuşağın başarılı oyuncularından Hande Erçel, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan da dikkat çeken isimler arasındaydı.

Süreç Film imzalı dizinin yönetmenliğini Sadullah Celen üstlenmişti. Romantik bir aile draması olan Güneşin Kızları dizisi, izleyicilerin hala hatıralarında kalan bir yapım. Özellikle Evrim Alasya’nın oyunculuğu ile dikkatleri çektiği kariyerindeki önemli yapımlardan birisi.

Alasya, ekranlara Kırmızı Oda dizisindeki Meliha karakteriyle geldiğinde, büyük dikkat çekti geçtiğimiz yıllarda. Ardından ise Akrep isimli diziyle yine kariyerinde bir çıkış yaşadı.

Evrim Alasya, yıllardır Emre Kınay ile yaşadıkları çok yanlış bir anlaşılmayı ilk kez açıkladı! 9

Evrim Alasya, Güneşin Kızları dizisinde birlikte başrol oynadığı Emre Kınay ile daha sonra İki Bekar isimli tiyatro oyununda da rol almıştı. Ekran uyumları beğeni toplayan ve sonrasında tiyatro sahnesine çıkan iki ünlü oyuncu ile ilgili izleyicilerin uzun yıllardır birlikte olduklarına dair bir yanılgı içinde bulundukları, Evrim Alasya’nın yaptığı bir açıklama ile ortaya çıktı!

Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Aslı Şafak’la İşin Aslı’ programına konuk olan Evrim Alasya, Güneşin Kızları dizisinde birbirlerine çok yakıştırıldıkları Emre Kınay ile sevgili olduklarının sanıldığını anlattı. Uzun zamandır iki oyuncunun isminin aşk dedikodularına karışması, izleyicilerin de bu yöndeki düşüncelerinin doğru olmadığı anlaşıldı. Programda Emre Kınay’dan konu açılınca Evrim Alasya, duruma ilk kez açıklıkla yanıt verdi.

Evrim Alasya, yıllardır Emre Kınay ile yaşadıkları çok yanlış bir anlaşılmayı ilk kez açıkladı! 10

“O benim kısmetimi kapattı. Çünkü bizi beş yıldır sevgili sanıyorlar” açıklamasıyla şaşırtan Alasya, sunucunun, “Biz de öyle zannediyorduk. Ben de ‘Bunlar ne kadar şahane bir çift’ diyorum” sözleri karşısında Evrim Alasya da duruma çok şaşırdı.

Konuyla ilgili olarak Alasya, “İnanamıyorum. Geçenlerde bir haber okudum; ‘Güneşin Kızları’nda aşk yaşayan Emre Kınay ile Evrim Alasya, ilişkilerini bitirdiler ama iş yaşantılarına devam ediyorlar’ diye. Hala bizimle ilgili haber çıkıyor. Beş yıldır sevgili olsak neden saklayalım? Çok yakın arkadaşız, birlikte çok iyi işler yapıyoruz. Onun dışında hiçbir şeyimiz yok. Yemin ederim böyle bir şey yok. Hiçbir zaman da olmadı” diyerek samimi bir itirafta bulundu.

Evrim Alasya, yıllardır Emre Kınay ile yaşadıkları çok yanlış bir anlaşılmayı ilk kez açıkladı! 11

Emre Kınay ile ilgili yanlış bilinen duruma açıklık getiren Evrim Alasya, özel hayatı ile ilgili olarak da ilk kez bir itirafta bulundu ve “Şu anda zaten başka bir erkek arkadaşım var. Bari bunu söyleyeyim, belki ikna olurlar. Çok ilginç! Emre ile ilgili bunu bir türlü aşamadık. İnşallah bu açıklamamdan sonra aşılır. Güzel giden bir ilişkim var” açıklamasını yaptı.

Alasya, Aslı Şafak’ın ‘Evlenecek misiniz?’ sorusuna ise, “İlla ki olur herhalde diye düşünüyorum. Öyle bir plan program yok ama şu anda keyifli ve çok güzel bir ilişkim var” yanıtını verdi.