Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ve Teşkilat’ı alt etmek için Fox TV yeni bir taktiğe başvurdu!

Yargı ve Teşkilat’ı alt etmek için Fox TV yeni bir taktiğe başvurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezon en dikkat çeken günlerin pazar olduğunu görüyoruz. 2021-2022 sezonunu başladığı Eylül ayından bu yana kanalın pazar akşamları yüzü hiç gülmedi…

Teşkilat ve sonrasında da Yargı dizilerinin çok iyi sonuçlar aldığı pazar akşamları için Fox TV’den de üst üste dizi atağı geldi… Sezonun başında Uzak Şehrin Masalı yayınlandı ama yapım tutmadı ve 5. bölümde final yaptı. Ardından Yalancılar ve Mumları isimli dizi yine pazar rekabetine katıldı. Fakat bu dizinin de ömrü sadece 5 bölüm oldu.

Fox TV, Pazar rekabetinde üçüncü kozunu ise Elbet Bir Gün isimli diziyle oynadı. Ancak sonuç değişmedi ve çok iddialı oyuncularla kurulu bu üç dizi de pazar rekabetinde varlık sergileyemedi.

Teşkilat ve Yargı dizilerinin karşısına yeni bir dizi getirmek istemeyen Fox TV, şimdi farklı bir strateji uygulamaya başladı…

Yargı ve Teşkilat'ı alt etmek için Fox TV yeni bir taktiğe başvurdu! 11

Kanal D’de yayınlanması beklenen Maske Kimsin Sen isimli yarışma programını Fox TV aldı… 1-2 Ocak günleri de ilk iki bölümü yayınlanan programa ilgi büyük oldu…

Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy’un dedektif olarak yer aldıkları yarışma programının sunucusu ise Tansel Öngel oldu… Maske ve kostüm içinde kendisini göstermeyen ünlü ismin kim olduğunu tahmin etmeyi hedefleyen programın enerjisi izleyicileri memnun etti.

Program hakkında sosyal medyada çok sayıda eleştiriler de yapılıyor ama reyting sonuçları Fox TV’nin iyi bir adım attığını gösteriyor.

9 Ocak Pazar günü itibariyle de programın haftada bir gün ekrana geleceği duyurulmuştu. Ancak Fox TV’den bir değişiklik hamlesi daha geldi. 8 Ocak Cumartesi günü de program yayınlanacak. Yani hafta sonu üst üste iki bölümü izleyeceksiniz.

Pazar günleri için Teşkilat ve Yargı dizilerinin karşısına eğlenceli bir yarışma programı çıkartan Fox TV, bakalım reyting elde etme konusunda amacına ulaşabilecek mi? 9 Ocak Pazar günü reyting sonuçları bunu anlama konusunda önemli detaylar sunacak.

İşte Fox TV’den Maske Kimsin Sen yarışmasının 3. bölüm için tarih değişikliği ile yeniden yayınlanan fragman: