Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’ten Doğulu ailesi ile sımsıcak pozlar! Hande Erçel’den iki sürpriz ve merakta bırakan foto!

Beren Saat’ten Doğulu ailesi ile sımsıcak pozlar! Hande Erçel’den iki sürpriz ve merakta bırakan foto!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hayranlarının büyük bir merakla takip ettikleri iki ünlü oyuncunun son instagram paylaşımlarından dikkat çeken detaylar yansıdı sosyal medyaya… Beren Saat ve Hande Erçel’in son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada ünlü oyuncu Beren Saat var…

Saat, Kenan Doğulu ile olan evliliğinde 10 yılı devirdi. İki ünlü ismin evlilikleri, geçtiğimiz yıl zor bir süreç geçirmişti.

Bir süre ayrı kalan çift, pandemi döneminde aynı evde kalmaya başlayınca aralarındaki yakınlaşma ile yeniden evliliklerine kaldıkları yerden devam kararı çıkmıştı.

Beren Saat’in yıllardır, Kenan Doğulu’nun ailesi, özellikle annesi Serpil Doğulu ile yıldızının barışmadığı şeklinde iddialar öne sürülüyor. Ancak Saat, geçtiğimiz dönemde kayınvalidesi ile sevgi dolu pozlar ve mesajlarla dolu paylaşımlar yaparak, bu tür dedikoduların da doğru olmadığını ortaya koymuştu.

Yine Beren Saat’in Doğulu ailesi ile yakınlığını ortaya koyan başka bir paylaşım dikkatleri çekti. Saat, eşinin kız kardeşi Canan Doğulu’nun doğum gününde çekilen pozlarını paylaştı. Canan Doğulu’ya “Sister” diye hitap etmesi de gözlerden kaçmadı.

Aile ile birlikte mutlu pozlar veren Beren Saat’in, sanıldığının aksine Kenan Doğulu’nun ailesi ile hayli samimi olduğu da fotoğraflardan anlaşılıyor…

Beren Saat'ten Doğulu ailesi ile sımsıcak pozlar! Hande Erçel'den iki sürpriz ve merakta bırakan foto! 9

Gelelim Hande Erçel’e… Sen Çal Kapımı dizisi sezon finali yapar yapmaz bir anda Maldivler’de Kerem Bürsin ile ortaya çıkmasının ardından merak ettiren paylaşımlarına devam ediyor!

Bürsin ve Erçel arasında, sanıldığı gibi bir aşk yaşanıp yaşanmadığı Maldivler dönüşünde hiç bir araya gelmemeleri üzerine daha da muallakta kalan bir durum oldu!

İkili birlikte oldukları ile ilgili bir açıklama yapmadılar ama paylaşımlarıyla ima ettiler. Kimi çevrelerde, dizinin yeni sezonuna ilgiyi arttırmak için böyle bir algı yaratıldığı da konuşuluyor.

Şimdilik bu konuda bir netlik yok ama Hande Erçel’in kendisine gelen çiçekleri paylaşması, kafaları da karıştırıyor! Aşağıdaki paylaşımını görenler, Kerem Bürsin’den olduğunu düşündü.

Beren Saat'ten Doğulu ailesi ile sımsıcak pozlar! Hande Erçel'den iki sürpriz ve merakta bırakan foto! 10

Paylaşımına “Bir tane daha mıı? Sürprizler için sabırsızlanıyorum” notunu düştü oyuncu. Daha sonra da aşağıdaki paylaşımı yaptı. Elinde çantası ve bir karton çanta ile görünen oyuncunun nereye gittiği de merak konusu oldu!

Beren Saat'ten Doğulu ailesi ile sımsıcak pozlar! Hande Erçel'den iki sürpriz ve merakta bırakan foto! 11