Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel, Babil dizisine ve eşi Halit Ergenç’e isyan etti: Bıktım sizden, izlemeyeceğim!

Bergüzar Korel, Babil dizisine ve eşi Halit Ergenç’e isyan etti: Bıktım sizden, izlemeyeceğim!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Babil dizisi, bu akşam 14. bölümüyle ekrana gelecek. Dizide Halit Ergenç’in oynadığı İrfan, kendisini paramparça edecek bir gerçeği öğrenecek. Uğruna ölümü bile göze aldığı oğlunun kendisinin değil Egemen’in oğlu olduğunu duyan İrfan, karısını arayacak.

Gözaltında olan İrfan, bir şekilde polisi darp edip onun telefonunu eline geçirdikten sonra, Egemen’in kendisine “Deniz benim oğlum” sözlerini karısına soruyor. Eda, sadece “Özür dilerim” diyerek yanıt verebiliyor. İrfan ise bu haberden sonra polisi bırakıyor ve şok olmuş bir vaziyette ağlamaya başlıyor.

Ahmet Kaya’nın ‘Siz benim nasıl yandığımı nerden bileceksiniz’ şarkısı eşliğindeki sahne, izleyenleri şimdiden çok etkiledi. Halit Ergenç’in muhteşem oyunculuğunun devamını, bu akşam dizide izleyeceğiz ama öncesinde bu kısa sahne bile izleyenlerin yüreğini paramparça etti.

Bu duygusal sahneden sadece izleyenler değil, Halit Ergenç’in kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel’i de çok etkilemiş anlaşılan. Zira oyuncu, bu sahneyi instagram story bölümünden yayınlayarak bir not yazdı. Tabii ki diziye ve eşine büyük bir övgü vardı kelimelerinde.

Ancak bu durumu farklı bir üslup kullanarak anlatmak isteyen Bergüzar Korel “Ya bize bunu yapamazsın!  Valla izlemiycem bıktım sizden ya!” şeklinde bir not düştü paylaşımına ve hem diziyi, hem de eşinin instagram hesabını etiketledi.

İşte o paylaşım:

İşte bu akşam ekrana gelecek olan 14. bölümde yürekleri parçalayan o sahnenin ön izlemesi: