Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, kızının ismiyle ilgili hatalı bilgiyi düzeltti!

Bergüzar Korel, kızının ismiyle ilgili hatalı bilgiyi düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü çocuğuna hamile…Oyuncu hiç planlamadıkları ve beklemedikleri bir anda hamileliğin gerçekleştiğini söyledi..Eşi Halit Ergenç ve iki oğlu ile birlikte tatilde bulunan oyuncu, bikinili hamile pozlarıyla da sosyal medyada çok konuşuldu.

Ali ve Han isimli iki oğlu bulunan çiftin kız bebek heyecanları da dikkatleri çekiyor. Çiftin kızlarının ismi Leyla olacak. Peki neden Leyla? Bu konuda ortaya atılan iddia oyuncunun ilk filmi olan Kurtlar Vadisi Irak’taki karakterinin isminin Leyla olmasıydı. Ancak Bergüzar Korel bunun hatalı bir bilgi olduğunu söyledi.

Oyuncu, kameralara konuştu ve kızının ismini neden Leyla olarak belirledikleri konusunda şunları söyledi: “Bir anlamı yok. Şey demişler, film için demişler. Filimdeki ilk oynadığım karakter falan… Hiç alakası yok. Kendimi bildim bileli çok seviyorum. Ben Leyla ismini hep sevdim. Hep hayalimdi. Allah nasip etti, çok şükür, çok mutluyuz. İnşallah sağlıkla gelsin.”

Bergüzar Korel, kızının ismiyle ilgili hatalı bilgiyi düzeltti! 7

Hamileliği geç paylaşmalarının nedeninin ise tüm kontrolleri yapıp her şey netleştikten sonra yapmak istemeleri olarak anlatan Bergüzar Korel, her şeyin de yolunda olduğunu ifade etti.

Kaç haftalık olduğunu 3. bebek olduğu için çok bakmadıklarını ve 21. haftada olduklarını tahmin ettiğini söyledi. 2 erkekten sonra kız bebeğe hamileliğin daha kolay olduğunu da anlatan oyuncu, diğer ikisinin hep ağrılı geçtiğini ifade etti.