Ana sayfa Sosyal Medya Kız çocuk geliyor ve Halit Ergenç’i bir korku havası sardı!

Kız çocuk geliyor ve Halit Ergenç’i bir korku havası sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halit Ergenç ile Bergüzar Korel ikilisi üçüncü çocuklarını heyecanla bekliyor. Ali ve Han isimli iki oğulları bulunan çift, üçüncü seferde bir kız çocukları olacağı için çok mutlu… Leyla ismini kararlaştıran çift şimdilerde tatilde bulunuyor.

Mutlulukları yüzünden okunan ünlü oyuncu çift, heyecanlarını kameralara anlattı. Halit Ergenç, “Güzel, değişik. Bu sefer kız olması çok değişik. Ben korkuyorum biraz. Beni biraz parmağımda oynatır geliyor, o yüzden biraz korkuyorum” açıklamasını yaptı.

Kız çocuk beklentisinin ve onun havasının farklı olduğunu ifade eden Halit Ergenç, en çok da Leyla’nın kendisini parmağında oynatacak olmasından korktuğunu tatlı bir dille ifade etti. Bergüzar Korel de bu durumu onayladı.

Ergenç, “İnşallah mutlulukla kucağımıza alacağız diye bekliyorum” diyen oyuncu tüm kontrolleri de yaptıklarını ifade etti. 3 çocuğun zorlayıcı olabileceğini, bunu zamanın göstereceğini anlatan Halit Ergenç, nasıl olacağını kendisinin de bilmediğini ifade etti.

Bergüzar Korel ise, “Öyle zor bir süreç yaşadık ki, dünya olarak, artık her şeye şükreder hale geldik. Minnet duyuyoruz. Hep biraz öyleydik. Sağlımız yerinde, çocuklarımızın sağlığı yerinde. Hiç beklemediğimiz bir anda, sürpriz bir şekilde geldi. Sürpriz bir şekilde öğrendik. Bir şekilde Allah onunda gücünü verecek” diye konuştu.