Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel hamile kalınca yeni dizisi Kanlı Yayın’a ne oldu?

Bergüzar Korel hamile kalınca yeni dizisi Kanlı Yayın’a ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in 2018 yılında final yapan Vatanım Sensin dizisinden sonra ekrana dönüşü heyecanla bekleniyordu. Oyuncunun Kanlı Yayın isimli bir dijital yapımda Neslihan karakteriyle izleyici karşısına çıkacağı biliniyordu.

Ancak dizinin akıbeti konusunda neler oluduğu bir süredir kulislerde konuşuluyor. Dizi için hazırlık aşamasında bir doktor kontrolü sırasında kızı Leyla’ya hamile olduğunu sürpriz şekilde öğrendiklerini anlatan Bergüzar Korel, dizi konusundaki son durumu açıkladı.

Serkan Altınorak ve Yiğit Özşener’in de başrolünde yer aldığı Kanlı Yayın projesi için yapımcıya başka birisi ile devam etmesi teklifi götürdüğünü belirten Bergüzar Korel, proje ile ilgili şunları söyledi:

“O işin hazırlıkları devam ederken, ben tesadüfi şekilde doktor kontrolünde öğrendim Leyla’yı… Ve şoke olduk. Böyle bir durumumuz var ama devam edelim dedik. Fakat o sırada vakalar çok arttı. Hem yapımcımız hem yönetmenimiz çok çekindiler. ‘Biz her türlü konforu sağlayacağız ama bunun bir garantisi yok’ dediler. 50 bin vakaya ulaşmıştık o dönemde. Ara vermemiz lazımdı. Ara verdikçe karnım çok hızlı büyümeye başladı. Fiziksel olarak mümkün değildi, karaktere uygun olmadı. Ben de ‘başka bir arkadaşım ile devam edin’ dedim. Onlar da şimdilik projeyi rafa kaldırdılar, beklemeye aldılar.”

Senaryosunu Selim Erkul’un yazdığı ve Can Ulkay’ın da yönetmenliğini üstlendiği Kanlı Yayın dizisinin 10 bölüm sürmesi planlandı. Bir genç kızın ölümüyle başlayan ve Saran Medya tarafından hazırlanan projenin akıbeti henüz bilinmiyor.

Korel, Vatanım Sensin’den sonra bu dijital dizi projesinin içine sindiğini ama hamileliği nedeniyle durmak durumunda kaldığını ve kızı büyüyene kadar da bekleyeceğini sözlerine ekledi.