Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisinin Mehmet’i Salih Bademci, izleyicilere etkili bir mesaj verdi!

Yalancı dizisinin Mehmet’i Salih Bademci, izleyicilere etkili bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalancı dizisinde başrolde yer alan Salih Bademci, Burçin Terzioğlu ile birlikte dizinin sürükleyici ismi olacak. Bugüne kadar birbirinden farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, izleyicilerin temposu çok yüksek bir yapım ile karşılaşacaklarını söyledi.

Heyecanlı bir hikaye anlatacaklarını belirten Salih Bademci, “Seyircinin nabzını her zaman yukarıda tutacak bir hikaye. Neredeyse hiç düşmüyor, hikayenin genelinde. Biz çok heyecanlıyız, herkesin de beklediğine değecek” diye konuştu.

Oyuncu dizide Mehmet Emir Gürsoy isimli karakteri canlandıracak. Kalp ve damar cerrahı olan karakter, Yasemin ile aynı hastanede çalışıyor. Hazal Türesan’ın canlandırdığı Yasemin karakteri, Burçin Terizoğlu’nun canlandırdığı Deniz karakterinin ablasıdır.

Kadınlara karşı nazik ve centilmen olarak bilinen Mehmet karakteri çocuğuyla yakından ilgilenen, şefkatli ama disiplinli birisi. Düzen takıntısı bulunan Mehmet karakteri çevresinde sevilen birisi.

Yalancı dizisinin Mehmet'i Salih Bademci, izleyicilere etkili bir mesaj verdi! 7

Salih Bademci, karakterini mükemmel bir baba olarak yorumladı ve şunları anlattı: “Zamanında iyi bir eş olmuş, eşini kaybetmiş. Yeni bir aşka yelken açmaya çalışan birisi.”

Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin uyumu da dikkat çekecek. Rol arkadaşı ile iyi bir uyum yakaladıklarını anlatan Bademci, “Uyum güzel yansıyacak, özellikle ilk bölüm için. Kırılma noktasına kadar çok keyifli bir çift bekliyor” dedi.

17 eylül cuma günü saat 20.00’da Show TV ekranında ilk bölümü yayınlanacak olan Yalancı dizisinde; Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ı da başrolde izleyeceksiniz. İşte dizi ile ilgili Show TV’de yayınlanan oyuncularla yapılan röportajın videosu: