Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy’u sette ziyaret etti, Kuruluş Osman’dan üstü kapalı teklif aldı!

Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy’u sette ziyaret etti, Kuruluş Osman’dan üstü kapalı teklif aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisine son katılan isimlerden birisi de Yıldız Çağrı Atiksoy olmuştu. Ünlü oyuncu Savaşçı dizisindeki Aslı Özkaynak karakterinden sonra dizilere geçen sezon Şampiyon ile dönmüştü. Atiksoy, son olarak ise geçtiğimiz ay Kuruluş Osman dizisine Malhun Hatun karakteri ile katıldı.

Diziye hızlı bir giriş yapan ve kendini kısa sürede sette bulan Yıldız Çağrı Atiksoy, aksiyonu bol olan dizide bir miktar zorlandı. Zira üst üste gelen aksiyon sahneleri ile rahatsızlık yaşadığı da ortaya çıkan oyuncunun, kısa sürede kendini çok geliştirmesine sevgilisi Berk Oktay bile çok şaşırdı.

Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandırmakta olan Berk Oktay, magazincilerle yaptığı sohbette sevgilisinin Kuruluş Osman dizisindeki performansından çok etkilendiğini söyledi. Oyuncu, “Bazen aynı evin içinde birbirimizi göremiyoruz. O benden daha yoğun. Osmanlı’yı kurmakla meşgul” diyerek espri yaptı.

Malhun hatun karakterinin çok zor bir karakter olduğunu da ifade eden Berk Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçekten çok zor bir şey, ben normalde aksiyon adamıyım. O benden daha aksiyoncu çıktı. Takdir ettim, çok kısa bir sürede at binmeyi öğrendi, kılıçla yaptığı işler çok zor. Gerçekten çok zor bir set, zor bir iş.”

Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy'u sette ziyaret etti, Kuruluş Osman'dan üstü kapalı teklif aldı! 7

Kuruluş Osman dizisinin setini bir iki kez ziyaret ettiğini anlatan Berk Oktay, bu tür tarihi dizilerin çok hoşuna gittiğini de söyledi. Ünlü oyuncu, kendisine üstü kapalı olarak diziye katılma önerisi yapıldığını da şu ifadelerle anlatmış oldu:

“Benim çok hoşuma gidiyor. Bir iki sefer setlerine gittim. Özeniyorum, onların hepsi diyorlar, ‘Gel oyna o zaman.’ Geçen gün bölümü seyrederken ben de gaza geldim, arkaya baktım bir sürü milleti kesip, biçiyor. Dedim ki, ‘Kızım hayırdır ben sana arkamı dönmem. Ne olur ne olmaz’. Bayağı usta olmuş, yanlış yapmaya gelmez.”

Tarihimizi çok sevdiğini hem Osmanlı hem de Cumhuriyet tarihine çok ilglii olduğunu anlatan Berk Oktay, bir dönem dizisinde oynamayı da çok istediğini ifade etti.

Oktay, “Böyle dizileri çok seviyorum. İnşallah, kısmet. Zaman olursa ben de oynarım bir dizide” deddi.