Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma final mi yapıyor? Berk Oktay’ın sözlerinden bu sonuç çıkıyor!

Yasak Elma final mi yapıyor? Berk Oktay’ın sözlerinden bu sonuç çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay, sezon başında projeden olaylı bir şeklide ayrılmış ve Yasak Elma dizisinden gelen teklifi kabul etmişti. Çağatay karakteri ile bu sezon hikayede yerini alan oyuncu, ev ve set arasında gidip geldiğini söyledi.

Magazincilerle ayakta sohbet yapan Berk Oktay, bugün boş günü olduğu için ofisine gittiğini söyledi. Dizide bir karakterin öleceğini ama yeni bölüm senaryosunun gelmediğini anlatan oyuncu, bir kadın karakterinin hikayeden gideceğine vurgu yaptı. Bu ismin Cansu karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya mı olduğu yoksa başka bir isimden mi bahsedildiği meraklandırdı.

Nilperi Şahinkaya’nın ayrılacağı zaten daha önce açıklanmıştı. Ama yeni bir kadın karakterin ayrılığı daha mı var diye herkes merakta kaldı.

Dizinin ne zaman final olacağını bilmediğini anlatan Berk Oktay’ın ifadeleri Yasak Elma macerasının 4. sezon ile biteceği şeklinde algılandı. Oyuncu, “Dizi ne zaman tam final olacak onu bilmiyoruz. Mayıs sonu, Haziran başı gibi konuşuluyor ama tam kapanmalar olursa ne olacak, ona göre hareket edeceğim” dedi.

Yaz aylarında dinlenmek istediğini ve sonrasında projelere bakacağını anlatan oyuncu, Yıldız Çağrı Atiksoy’un da yoğun çalıştığını anlattı.