Ana sayfa Sosyal Medya Hülya Avşar’ın övgüler dizdiği Serkay Tütüncü ile samimi halleri çok sempatik!

Hülya Avşar’ın övgüler dizdiği Serkay Tütüncü ile samimi halleri çok sempatik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hülya Avşar, uzun yıllar sonra dizi setlerine Masumiyet isimli Fox TV yapımı ile dönüş yaptı. Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerin yanı sıra; Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın da dizinin etkili isimleri arasında bulunuyor.

Hülya Avşar, dizide oğlunu canlandıran Serkay Tütüncü’yü daha önceden tanımadığını ama sette oyunculuğunu görünce çok beğendiğini söylemişti. Dizinin başlasından önce yaptığı açıklamada genç oyuncuyu bir hayli öven Hülya Avşar, sette de Tütüncü ile yakın bir iletişim halinde bulunuyor.

İkilinin samimi ve sempatik görüntüleri de ortaya çıktı. Hülya Avşar, Masumiyet dizisinin çekimlerinin yapıldığı plazanın 14.katına asansörle çıkmak istemedi. Asansör korkusu bulunan oyuncu, Serkay Tütüncü ile merdivenleri yürüyerek çekim alanına çıktı.

Bu anlarda ikili sempatik anlar sergiledi. Hülya Avşar, sosyal medya hesabında “Bugünkü kurban” notuyla videoyu paylaştı.

Dizide anne-oğul olarak yer alan Hülya Avşar ve Serkay Tütüncü’nün sempatik, gülümseten anlarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.