Ana sayfa Dizi Haberleri Berkay Ateş ekranlara mı dönüyor? Hem de televizyonun en bomba dizilerinden biriyle!

Berkay Ateş ekranlara mı dönüyor? Hem de televizyonun en bomba dizilerinden biriyle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en yetenekli oyuncularından Berkay Ateş’i en son Alev Alev dizisinde izlemiştik. Dizi yaz sezonuna girerken final yapmıştı. O günden bu yana sesi soluğu çıkmayan oyuncuyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

İstanbul Sokakları ile dizi dünyasına adım atan Berkay Ateş, Cansu Dere ve Gonca Vuslateri’nin başrollerinde yer aldığı Anne dizisinde canlandırdığı serseri karakter Cengiz’le dikkatleri üzerine çekmişti. Dizide gösterdiği performansla ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlayan Berkay Ateş, ardından Gülizar ve Çukur gibi başarılı projelerde yer almıştı.

Yetenekli oyuncu son olarak Show TV’de yayınlanan ve başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı Alev Alev dizisinde gazeteci Ozan’ı canlandırmıştı.

Berkay Ateş ekranlara mı dönüyor? Hem de televizyonun en bomba dizilerinden biriyle! 7

Berkay Ateş, Görülmüştür isimli bir filmde de rol almıştı. Başrollerinde Berkay Ateş’in yanı sıra Saadet Işıl Aksoy, Füsun Demirel’in yer aldığı filmin senaryosu Serhat Karaaslan’a ait filmde yetenekli oyuncu Zakir isimli bir karakteri canlandırmıştı.

Alev Alev dizisi kış sezonu sonunda final yapınca Berkay Ateş sessizliğe bürünmüştü. Hatta gazetecilere bir süre herhangi bir projede yer almayacağını söylemişti. Berkay Ateş’ten o günden beri ses seda çıkmazken bugün hakkında bir iddia ortaya atıldı.

Buna göre Berkay Ateş’e, Kanal D’nin en başarılı dizilerinden Sadakatsiz’in ikinci sezonu için bir teklif gitti. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak eğer Ateş bu teklifi kabul ederse yeni sezonda Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk ile birlikte Kanal D ekranlarında olacak.