Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ bu kez çok farklı bir projeyle karşımızda!

Kıvanç Tatlıtuğ bu kez çok farklı bir projeyle karşımızda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en yakışıklı ve etkileyici oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ ne yapsa olay oluyor. Denizlere olan tutkusuyla bilinen Tatlıtuğ bu kez dünyanın iyiliği için çalıştı ve çok farklı bir projede yer aldı.

Tatlıtuğ, Finish Türkiye ve National Geographic Türkiye’nin desteklediği sosyal farkındalık hareketi Yarının Suyu projesinin filminde rol aldı. Film, projenin resmi sosyal medya hesabından “Zaman su gibi akmasın, sularımız sadece anılarımızda değil geleceğimizde de olsun diye siz de bize katılın, yarının suyunu beraber kurtaralım. Peki sen nerelisin? #ZamanSuGibi akarken, anılarındaki o göle ne oldu, biliyor musun?” sözleriyle paylaşıldı.

Film, Kıvanç Tatlıtuğ’un Adanalı olduğu ve çocukluğunun göllerde geçtiğini anlatmasıyla başlıyor. Tatlıtuğ çocukluğundaki gibi göle atlamaya hazırlanırken su yerine toprakla karşılaşıyor. Film, Türkiye’nin azalan su kaynaklarına dikkat çekiyor.

Filmin devamında suyun nasıl idareli kullanılabileceğini anlatıyor. Film, toplumda suyu daha dikkatli kullanılması için sosyal farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Ünlü oyuncu bir yandan diğer projelerine de devam ediyor. Bir süre önce Netflix için çekilen Belçika yapımı dizisi Into The Night’ın ikinci sezonunda yer aldığı duyurulanTatlıtuğ, yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’un kadrosunda yer aldığı Jason George imzalı dizinin ikinci sezonunda rol alacak.

Tatlıtuğ ayrıca önümüzdeki günlerde Özcan Alper tarafından yönetilecek Aşıklar Bayramı isimli filmde rol almak üzere yeniden sete çıkacak. Kıvanç Tatlıtuğ’a filmde usta oyuncu Settar Tanrıöğen eşlik edecek.