Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinden çok ünlü bir oyuncuya teklif gitti!

Sadakatsiz dizisinden çok ünlü bir oyuncuya teklif gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yeni sezonda Kanal D ekranında yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisi büyük merakla bekleniyor. İlk sezonu 31 bölüm süren dizinin yeni döneminde yine etkili olabilmesi için yeni karakterlerin hikayeye katılması bekleniyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizi, ilk sezon performansıyla orijinali olan Doctor Foster’dan daha etkili bir yapım olduğunu kanıtladı…

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu öncesinde de hikayeye yeni karakterler eklendi. Eylül ayının başlarında ekibin bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor.

Sadakatsiz dizisinden çok ünlü bir oyuncuya teklif gitti! 7

Teklif yapılan isim ise Berkay Ateş oldu. Çukur dizisinden sonra Alev Alev’de başarılı bir çıkış yapan ünlü oyuncu, yeni sezonda Sadakatsiz dizisinde yer alacak mı? Henüz bu konu netleşmedi.

Berkay Ateş eğer rolü kabul ederse Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda etkili bir karakter ile hikayede yer alacak. Medyapım tarafından hazırlıklar titizlikle yürütülüyor ve Neslihan Yeşilyurt da dizinin yönetmeni olarak yola devam ediyor.