Ana sayfa Dizi Haberleri Berkay Ateş Sadakatsiz’de Asya’nın kalbini mi çalacak? Volkan bu işten hiç hoşlanmayacak!

Berkay Ateş Sadakatsiz’de Asya’nın kalbini mi çalacak? Volkan bu işten hiç hoşlanmayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Dizi ve sinema dünyasının genç ve en yetenekli oyuncularından Berkay Ateş, Kanal D’nin sürükleyici dizisi Sadakatsiz’in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yeni sezonda büyük yeniliklerin olacağı dizide Berkay Ateş’in canlandıracağı karakter de ortaya çıktı.

En büyük çıkışını Anne dizisinde canlandırdığı Cengiz karakteriyle yapan Berkay Ateş’i en son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde gazeteci Ozan karakteriyle izlemiştik. Yetenekli oyuncu her ne kadar Cengiz karakteriyle nefretleri kazansa da Alev Alev’deki performansıyla çok sevilen bir karakteri canlandırmıştı.

Ateş ardınan İstanbul Sokakları, Gülizar, Çukur ve Alev Alev dizilerinde rol aldı. Ateş’in bir süredir yeni projesinin Sadakatsiz dizisi olacağı söyleniyordu ancak resmi bir açıklama yoktu. Dün resmi açıklama dizinin yapımcısı Med Yapım tarafından yapıldı.

Berkay Ateş Sadakatsiz'de Asya'nın kalbini mi çalacak? Volkan bu işten hiç hoşlanmayacak! 7

Geçen sezonun en sürükleyici dizilerinden biri olan Sadakatsiz, ikinci sezonu için eylül ayında sete çıkacak. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un olduğu dizide artık Berkay Ateş de olacak.

Berkay Ateş’in, Sadakatsiz’in ikinci sezonunda hangi rolle izleyicinin karşısına çıkacağı da belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ateş, dizide Aras karakterini canlandıracak. Aras, bir trafik kazasıyla Asya’nın karşısına çıkacak.

Bu arada artık Sadakatsiz dizisi İstanbul’da geçecek. Zaman atlamasının yaşanacağı dizinin yeni sezonunda Tekirdağ’dan ayrılan Asya’nın İstanbul’da bir hastanede çalışmaya başladığını göreceğiz. Asya’yla Aras’ın yolu da bu hastanenin acil servisinde kesişecek.