Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nının yeni yıldızı Melisa Şenolsun ilk sezonda kaçırdığı rolü ikincisinde yakaladı!

Masumlar Apartmanı’nının yeni yıldızı Melisa Şenolsun ilk sezonda kaçırdığı rolü ikincisinde yakaladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in en iddialı dizilerinden biri Masumlar Apartmanı bugünlerde gündemde bir hayli yer tutuyor. Dizide, İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın geçen sezon sonunda ani ayrılık kararıyla boşalan yerini Melisa Şenolsun dolduracak. Ancak genç oyuncunun Masumlar Apartmanı dizisiyle ilk bağlantısının bu olmadığı ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı’nın ana kadın karakterlerinden biri olan İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah, birinci sezonun sonunda “ağır sahnelerden yorulduğu” gerekçesiyle diziden ayrılmaya karar vermişti. Abdullah’ın bu kararı üzerine de senaristler hikaye için çok önemli bir karakter olan İnci’yi öldürmeye karar vermişti.

Nitekim Masumlar Apartmanı’nın sezon finali bölümünde İnci, çok sevdiği Han’ın kucağında son nefesini verdi. Abdullah’ın Masumlar Apartmanı’ndan ayrılığı dizinin hayranları tarafından büyük bir tepkiye neden oldu.

Sezon finali bölümünde bu yana Masumlar Apartmanı’ndan bir daha hiç haber gelmedi. Taa ki birkaç gün önce Melisa Şenolsun’un, Masumlar Apartmanı’nın oyuncu kadrosuna dahil olduğunu söyleyen habere kadar.

Masumlar Apartmanı'nının yeni yıldızı Melisa Şenolsun ilk sezonda kaçırdığı rolü ikincisinde yakaladı! 27

Habere göre, Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinde canlandırdığı Cansu karakterini başarıyla canlandırmasıyla kariyerinde sıçrama yaşayan Melisa Şenolsun artık Masumlar Apartmanı’nın yeni kadın karakteri olacaktı.

Melisa Şenolsun dizide üniversiteli bir kızı canlandıracak. Ve muhtemelen Han’ın hayatında bir yeri olacak. Öte yandan bu haber ortalığa çıkadursun Melisa Şenolsun’un Masumlar Apartmanı’yla ilk görüşmesinin bu olmadığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı dizisi başlamadan önce yapım şirketiyle İnci karakteri için görüşmüştü. Ancak anlaşma sağlanamayınca İnci rolünü Farah Zeynep Abdullah canlandırmıştı.

Dolayısıyla Şenolsun, bir yıl önce kaçırdığı fırsatı şimdi yakaladı. İnci olarak değil ama başka bir karakterle. Şimdi Melisa Şenolsun’u, Farah Zeynep Abdullah’ın yerini doldurmak gibi zor bir görev bekliyor. Bakalım başarılı oyuncu bunu başarabilecek mi?