Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman yeni sezon için sete çıktı!

Kuruluş Osman yeni sezon için sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – ATV ekranında yer alan Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken ekip nihayet sete çıktı. Kuruluş Osman ekibinin sete çıkış haberini dizinin yapım şirketi Bozdağ Film’in patronu Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı.

Bugüne kadar hep tarihi dizileri ekrana getiren Bozdağ Film’in sahibi ve aynı zamanda dizinin senaristi Mehmet Bozdağ dün Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezon için sete çıktığını duyurdu.

Mehmet Bozdağ Twitter’da yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “Büyük emekler ile yola koyulduğumuz dizimiz Kuruluş Osman’ın yeni sezon çekimlerine başlıyoruz. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın. Sezonu sağlıklı ve sıhhatli geçirmeyi nasip etsin. Oyuncu arkadaşlarımıza ve tüm ekibe kolaylıklar diliyorum.”

Kuruluş Osman yeni sezon için sete çıktı! 7

Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezon için sete çıktı ancak yeni sezonun ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Şimdi dizinin hayranları büyük bir merakla bu tarihi bekliyor.

Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezonu öncesinde yeni isimlerin hikaye katılması için girişimler yapılıyordu. Bu isimlerden üç tanesi ortaya çıkmıştı. Buna göre Kuruluş Osman’ın kadrosuna Şeyma Korkmaz, Rüzgar Aksoy ve Serhat Kılıç’ın dahil olduğu duyurulmuştu.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Özgür Törer gibi isimler yer alıyor. Kuruluş Osman dizisi Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliği taşıyor.