Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven yeni dizisi Üç Kız Kardeş’i öve öve bitiremedi!

Berker Güven yeni dizisi Üç Kız Kardeş’i öve öve bitiremedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Alev Alev dizisinde canlandırdığı ‘İskender’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken son dönemin en başarılı genç erkek oyuncularından Berker Güven, Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş ile hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde ünlü oyuncu, zengin bir ailenin oğlu olan ‘Somer’ karakterine hayat veriyor.  22 Şubat Salı akşamı Kanal D ekranından izleyiciyle buluşacak dizinin yayınlanan fragmanları merakı oldukça artırdı.

Berker Güven sosyal medya hesabından yeni dizisinin fragmanını paylaşarak, “Bu fragmanı izlerken Nesrin ve Sadık’ın çocuğu olmayı bir tek ben istemedim herhalde?” notunu düştü. Oyuncunun paylaşımından dizisinin hikayesine çok güvendiği de anlaşılıyor.

Berker Güven yeni dizisi Üç Kız Kardeş'i öve öve bitiremedi! 7

Üç Kız Kardeş’te ‘Nesrin’i  İclal Aydın, ‘Sadık’ı ise Reha Özcan canlandırıyor.  İkiliye, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Berker Güven eşlik ediyor. Küçük bir Ege kasabasında geçen sıcacık bir aile hikayesini anlatacak dizinin çekimleri Ayvalık’ta devam ediyor.

Üç Kızkardeş’in hikayesi 90’lı yıllarda geçiyor. Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Berker Güven, kendisine gelen teklifler arasından Üç Kız Kardeş’i neden seçtiğini şu sözlerle açıklamıştı; “Bu dizide rol almayı istedim çünkü başrollerimiz kadın, yönetmenlerimiz kadın, yapımcımız kadın. Hikayemiz kadın merkezli bir hikaye. Bu projeyi seçmemde bunlar benim için belirleyici oldu.”