Ana sayfa Dizi Haberleri ATV, Kardeşlerim formülünü denediği Adı Sevgi dizisi ile zorlu bir mücadeleye giriyor!

ATV, Kardeşlerim formülünü denediği Adı Sevgi dizisi ile zorlu bir mücadeleye giriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi çok yakında ekrana gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu yıldız isimlerden oluşmayan dizi pazar akşamı zorlu bir mücadele verecek. Ancak bu durum dizinin başarısız olacağı anlamına gelmiyor.

Adı Sevgi dizisinin ilk tanıtım filmi yayınlandı. Filmin konusu klişelerden çok uzak değil. Adı Sevgi dizisi, bir öğretmenin sevgi ile gençlerin hayatını nasıl değiştirebileceğinin öyküsü olarak yakında izleyicilerle buluşacak.

Adı Sevgi dizisinde Kuzey Yıldızı’nda Feride rolü ile karşımıza çıkan Gizem Güneş ve en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Alparslan Çakırbeyli’yi canlandıran Yunus Emre Yıldırımer başrollerde yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri gibi isimler bulunuyor.

Aslında dizinin oyuncu kadrosu yıldız isimlerden oluşmuyor. Dolayısıyla çok büyük iddialarla geldiği söylenemez. Üstelik dizi, Yargı ve Teşkilat gibi çok güçlü rakiplerin olduğu pazar akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ancak tüm bu faktörler, Adı Sevgi’nin reytinglerde başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Nitekim ATV daha önce Kardeşlerim dizisinde aynı formülü denemişti. Oyuncu kadrosunda yıldız isim bulunmayan, daha çok genç oyunculardan oluşan Kardeşlerim dizisi aslında son derece dram yüklü klişe bir senaryoyla ekrana gelmişti. Ancak dizi herkesi çok şaşırtarak büyük bir başarıya ulaştı. Dolayısıyla ATV’nin, Adı Sevgi ile Kardeşlerim formülünü denediğini söyleyebiliriz.

Günümüz dünyasına vereceği mesajlarla da dikkat çekecek olan Adı Sevgi dizisinde her şeyi göze alan genç bir öğretmenin; öğrencilerinde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişim izleyenleri de çok etkileyecek.