Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’lü Another Self ne zaman yayınlanacak?Hayranları işin peşine düştü!

Tuba Büyüküstün’lü Another Self ne zaman yayınlanacak?Hayranları işin peşine düştü!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Another Self dizisinin çekimleri tamamlanalı oldukça uzun zaman oldu. Ancak hala dizinin yayınlanacağı tarihle ilgili bir haber yok. Netflix için çekilen dizinin yayın tarihini merak eden hayranları işin peşine düştü.

Büyüküstün yaz aylarında ise Netflix için çekilen Another Self dizisinin çekimlerinde yer aldı. Dizide Büyüküstün’ün yanı sıra Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler yer aldı. Dizinin Çanakkale’de gerçekleştirilen çekimlerinin tamamlanmasının üzerinden aylar geçti ancak ne zaman yayınlanacağı konusunda hala bir açıklama yapılmadı.

Tuba Büyüküstün’lü Another Self ne zaman yayınlanacak?Hayranları işin peşine düştü! 8

Bunun üzerine Tuba Büyüküstün’ün hayranları işin peşine düştü. Ünlü oyuncunun hayranlarının oluşturduğu bir Twitter hesabından yapılan açıklamada meselenin yönetmen yardımcısına sorulduğu belirtildi. Paylaşımda şöyle denildi:

“Selam, az önce yönetmen yardımcısına sordum beşinci bölümün kurgusuna başlayacaklar Netflix’in haziranda göstermeyi planladığını ama daha erken hazırlanırsa planlarını değiştirebileceğini söyledi ama hazirandan önce göstermenin zor olduğunu söyledi.”

Tuba Büyüküstün’lü Another Self ne zaman yayınlanacak?Hayranları işin peşine düştü! 9

OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı sekiz bölümden oluşan Another Self dizisinin 2022 yılının başlarında izleyiciyle buluşması planlandığı açıklanmıştı.

Özellikle Kara Para Aşk dizisiyle tüm dünyada üne kavuşan Tuba Büyüküstün’ü en son Sefirin Kızı dizisinde izlemiştik. Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı sebebiyle ayrılması üzerine Büyüküstün, dizinin ortasında ekibe dahil olmuştu. Ancak Büyüküstün’ün Engin Akyürek’le birlikte başrolde yer alması kar etmemiş, dizi sona ermişti. Sefirin Kızı yurt dışında ise büyük ilgi gördü, birçok ülkede yayınlanmaya devam ediyor.

Hayranları Tuba Büyüküstün’ü en kısa sürede yeniden ekranda görmeyi bekliyor. Ünlü oyuncunun adı halen Med Yapım tarafından Disney Plus için çekilecek Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için geçiyor. Büyüküstün de kısa süre önce yaptığı açıklamada bu diziyle ilgili henüz kesinleşen bir şey olmadığını açıklamıştı.