Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç, Antalya tatilinde gafil avlandı!

Berrak Tüzünataç, Antalya tatilinde gafil avlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, yaz tatilinin iyice kendisini hissettirdiği ve havaların da ısındığı şu günlerde bronzlaşan teniyle dikkatleri çekiyor.

Ünlü oyuncu Antalya’ya gitti ve güneşin yakıcılığı altında kısa sürede vücudunda kızarıklar oluştu. İstanbul dönüşünde ise kameralar tarafından sokakta görüntülenen oyuncu, “Antalya’nın güneşi daha keskinmiş, gafil avlandım. Cahil gibi yandım” diye konuştu.

Berrak Tüzünataç, Antalya tatilinde gafil avlandı! 7

Oyuncu, instagram hesabından da “Bakın bu oldu” diyerek de yüzünün yanmış halini takipçilerine göstermişti. Özge Özpirinçci bu paylaşıma “Çok iyi oldu, çok da güzel oldu” yorumunu yapmıştı.

Yeni projelerinin üst üste geleceğini ifade eden oyuncu, birçok iş görüşmesinin olduğuna vurgu yaptı. Tüzünataç, “Şimdi adım adım artık sizinle paylaşılacak. Çok az kaldı. Merkür retrosunun geçmesini bekliyorum” diye konuştu.

Berrak Tüzünataç’ın yakın arkadaşı Özge Özpirinçci’nin hamile olduğu ve bir kız bebek beklediği de geçtiğimiz günlerde açıklaması ile ortaya çıkmıştı. Berrak Tüzünataç’a bu durum da soruldu. Oyuncu, “Ben sanırım Özge’den daha fazla coşkuyla karşılıyorum bu durumu. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Alacağım kıyafetleri falan düşünüyorum” açıklamasında bulundu.