Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi Özge Özpirinçci’nin yeniden popüler olması yolunda çok önemli bir adım!

Sandık Kokusu dizisi Özge Özpirinçci’nin yeniden popüler olması yolunda çok önemli bir adım!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Kadın isimli dizi projesindeki müthiş başarısı ile dünyanın birçok ülkesinde konuşulan bir isim oldu. Türkiye’de 3 sezon süren ve yurt dışına da satışları çok iyi giden Kadın dizisi, hikaye gücü ve oyunculuk performanslarının unutulmadığı yapımlardan birisi oldu.

Kadın dizisinin kuşkusuz ki bir numaralı ismi Özge Özpirinçci oldu ve daha önceki işlerinden farklı bir şekilde oyuncu bu proje ile akıllarda kalmaya devam ediyor.

Kadın isimli dizinin ardından yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan ünlü oyuncu, Sandık Kokusu isimli proje ile yine kariyerini ilerletebileceği bir proje bulmuş oldu.

Necip Memili, Metin Akdülger ve tecrübesi ile hayranlık uyandıran Demet Akbağ ile birlikte başrolde yer alan Özge Özpirinçci, yeniden hayranları tarafından sosyal medyada çok konuşulan bir isim olma yolunda ilerliyor.

Sandık Kokusu dizisinin çarşamba rekabetinde beş sezondur reyting şampiyonu olan Kuruluş Osman dizisinden AB grubunda birinciliği alması da dikkat çeken bir gelişme oldu.

Özge Özpirinçci’nin Kadın isimli dizinin ardından 3 yıllık bir süre ekranlardan uzak kalmasının ardından yeniden güçlü bir hikaye ile geri dönmesi kariyeri adına çok başarılı bir karar olarak nitelendirilebilir.

Sandık Kokusu dizisinin başarısının devam etmesi halinde ünlü oyuncunun Kadın dizisinden sonra yeniden ekrana çok doğru bir proje ile dönmüş olduğu gerçeği daha da net bir şekilde ortaya çıkacak.