Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç, üç yıl sonra yeniden dizilere dönüyor! İşte başrolde oynayacağı dizisi…

Berrak Tüzünataç, üç yıl sonra yeniden dizilere dönüyor! İşte başrolde oynayacağı dizisi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Berrak Tüzünataç, uzun zamandır dizilerde yer almıyordu. Tüzünataç’ın yeni bir diziyle tekrar ekranlara gelmeye hazırlandığı öğrenildi. Oyuncu, Kanal D’nin iddialı yapımında rol alacak. Berrak Tüzünataç, Kanal D dizisiyle dönüyor…

Tüzünataç, ekranlara en son Kurşun dizisi ile gelmişti. 2019 yılında Fox TV’de yayınlanan dizi, sadece 6 bölüm sürmüştü. 2005 yılında ilk olarak Organize İşler filmi ile setlere adım atan oyuncu, pek çok dizi ve sinema filminde rol aldı bu süreçte.

Elveda Rumeli, Ezen, Son, Muhteşem Yüzyıl, Filinta, Fi, Galip Derviş ve Dip dizilerinde de rol alan Berrak Tüzünataç, Kanal D’de yayınlanan Hayallerim, Babam ve Sen olarak adlandırılan bir dizi ile ekrana dönecek.

2020 yılında çekilen Biz Böyleyiz isimli filmden sonra, Netflix için çekilen Gidenler filminde de rol aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Berrak Tüzünataç’ın Kanal D’nin yeni dizisinde rol alacağını sosyal medyadan duyurdu.

Berrak Tüzünataç, üç yıl sonra yeniden dizilere dönüyor! İşte başrolde oynayacağı dizisi... 7

Focus Film imzalı dizide Berrak Tüzünataç, Ozan Dolunay ile başrolde oynayacak. Dizinin yönetmen koltuğunda en son Kanunsuz Topraklar’ı yöneten başarılı isim Cevdet Mercan oturacak. Dizinin senaryosunu Sırma Yanık yazacak.

Hayallerim, Babam ve Sen dizisinde Ozan Dolunay bir sosyal medya fenomenine, Berrak Tüzünataç da onun menajerine hayat verecek. Bir yaz dizisi olması planlanmayan ve ağustos ayının sonlarında ekrana gelmesi beklenen dizi için oyuncu görüşmeleri devam ediyor.