Ana sayfa TV Programları Beyaz Show’u bitiren Kanal D, yine de vazgeçemiyor!

Beyaz Show’u bitiren Kanal D, yine de vazgeçemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyazıt Öztürk imzalı olan ve uzun yıllar boyunca Kanal D ekranında yayınlanan Beyaz Show, büyük bir efsane olmayı hak eden çok az yapımdan birisi… Sadece 2000-2001 sezonunda Star TV’de yayınlanan program, diğer 21 sezonu Kanal D ekranında geçirdi.

Yıllar içinde ekranda kırdığı potlarla, şakalarıyla ve eğlenceli halleriyle büyük bir hayran kitlesi edinen Beyazıt Öztürk, yüksek bir enerji ile uzun yıllar ekranda kaldı…

6 Aralık 1996 günü ilk bölümü yayınlanan Beyaz Show’un 2018 yılına kadar devam edeceğini ilk zamanlar kimse bilmiyordu. Ancak Beyaz, öyle güçlü bir enerji ortaya koydu ki, izleyiciler de her hafta onu izlemek için ekran karşısına geçti.

4 Mayıs 2018 tarihinde son kez ekranda yer alan Beyaz Show’un ardından uzun bir zaman geçti. Ancak Kanal D zaman zaman programın kolaj bölümlerini vermekten vazgeçmedi.

1 Ocak Cuma akşamı da Beyaz Show’un en özel anlarına şahit olacağınız bir kolaj bölümü ekrana gelecek. Kanal D’den fragman paylaşıldı. İzleyiciler bir kez daha Beyaz Show nostaljisi yaşayacak.