Ana sayfa Sosyal Medya Beyazıt Öztürk ile İbrahim Büyükak, proje yapacak! O Ses Türkiye bombası da patladı!

Beyazıt Öztürk ile İbrahim Büyükak, proje yapacak! O Ses Türkiye bombası da patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarını ailesi ile geçiren ve Çeşme’de olduğu bilinen ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, klasik otomobili ile İstanbul sokaklarında görüntülendi. Beyaz Show programının yeniden başlayabileceği ile ilgili iddialar vardı.

Beyazıt Öztürk, arkadaşına ait olan otomobilin içinde TV100 kanalı muhabirinin sorularını yanıtladı. Nostalji araçları sevdiğini anlatan ünlü şovmen, Beyaz Show programı ile ilgili detay verdi. Öztürk, “Vallaha bilmiyorum. Bir plan, program var. Ama Beyaz Show ile ilgili değil. Beyaz Show’un dışında başka programla ilgili… Herhalde 15-20 gün içinde netleşir” diye konuştu.

Acun Ilıcalı’nın yeni yılda faaliyete almaya çaba harcadığı dijital platform nedeniyle başının kalabalık olduğunu da belirten Beyazıt Öztürk, İbrahim Büyükak ile bu dijital platforma şov tarzında program yapacaklarını dile getirdi.

Öztürk, “Şov tarzı yine. Büyük ihtimal ile platform için” diye konuştu. O Ses Türkiye’nin bu sezon yapılmayabileceğinden bahseden ünlü şovmen, şu sözleri ile dikkat çekti:

“O Ses Türkiye’nin olup olmayacağı bu sene belli değildi. O Ses Türkiye’nin bu sene yapılmayacağını herhalde düşünüyoruz. Ona göre de ben kendi planlarımı netleştirip, ona göre bakacağız. Özledik, tabii ki yapacağım bir şey ama. En iyisini yapmamız lazım. Onun için bekliyoruz. Pandemiden dolayı seyircili, yarışmacılı program yapamazsınız. Ondan dolayı da birçok program iptal oluyor.”

Beyazıt Öztürk, TV100’de program yapan Okan Bayülgen’e de selamını kameralar aracılığı ile iletti.