Ana sayfa TV Programları Beyazıt Öztürk’ün yeni şovunun detayları ortaya çıktı!

Beyazıt Öztürk’ün yeni şovunun detayları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, 22 sezonun ardından Beyaz Show programına 2018 yılında nokta koydu. 1996 yılında başlayan ve 2018 yılında tamamlanan programdan sonra Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye isimli yarışmada jüri üyesi oldu.

tv8 ekranlarında yeniden izleyicilerle buluşan O Ses Türkiye, 2021-2022 sezonuyla bir kez daha izleyicileri ekranlara davet ediyor. Beyazıt Öztürk ise yeni bir program hazırlığı içinde.

İbrahim Büyükak ile Beyazıt Öztürk’ün birlikte yapacakları programın detayları ortaya çıkmaya başladı. İbrahim Büyükak, talk show formatına benzer bir program olacağının bilgisini verdi.

Gazetecilerin sorusu üzerine açıklama yapan İbrahim Büyükak, şunları söyledi. “Beyaz Show değil, başka bir şey yapacağız. Bir nevi talk show gibi ama değişik bir şey yapacağız. Talk show gibi ünlü ağırladığımız bir şey değil. Daha çok sohbet, geyik muhabbeti gibi. Beyazıt abi ile konuşuyoruz. Herhalde onu da bu yılın sonuna doğru çekmeye başlayabiliriz. Şu anda program üzerine konuşuyoruz.”

1 yıldır bu projenin gündemde olduğunu belirten İbrahim Büyükak, formatın şekillendiğini ve güzel bir noktaya doğru ilerlediklerini ifade etti.