Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’a jesti hayranlarından tam not aldı!..

Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’a jesti hayranlarından tam not aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Demet Özdemir, İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı ve eşi Oğuzhan Koç’un rol aldığı film için stüdyoya girdi.

Sosyal medya hesabından stüdyo pozlarını paylaşan İbrahim Büyükak, “Yengem filmimize kıyağını yaptı” yorumunda bulundu.

Eşine ve onun yakın arkadaşına verdiği destekle ikilinin hayranlarının da gönlünü fetheden Demet Özdemir,  İbrahim Büyükak’ın paylaşımına; “Her zaman ! Benim için gurur” yorumunu yaptı.

Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'a jesti hayranlarından tam not aldı!.. 8

İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’nın başrollerini paylaştığı Özür Dilerim filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde sona erdi.

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç,  yakın arkadaş olmalarının yanı sıra aynı zamanda birlikte pek çok projeye de imza attılar.

Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'a jesti hayranlarından tam not aldı!.. 9

Filmde İbrahim Büyükak ‘Erkin’ , Oğuzhan Koç ise kardeşi ‘Koray’ı canlandırıyor. Merve rolüyle Gizem Karaca’nın başrolleri arasında yer aldığı filmde Yeliz Kuvancı (Canan), Müfit Kayacan (Hicabi Avkıran), Metin Coşkun Yüksel (Dede), Mert Turak (Poyraz), Gümeç Alpay Aslan (Asuman), Yonca Şahinbaş (Şükran) ve Kadir Polatçı (Özgür) rol alıyor.

Filmin konusu şöyle; Canan ve Koray’ın nikâhında Erkin’in Merve’ye evlenme teklif edince düğün gerçekleşmez. İki kardeşin arası açılır. Ardından aile büyüklerinin araya girmesi ve özür dileme şartını kabul etmesiyle iki kardeşin hayatında yepyeni maceralar başlar.