Ana sayfa Sosyal Medya Beyza Şekerci ve Doğa Rutkay’ın çocukları ile yeni yıl mesajları!

Beyza Şekerci ve Doğa Rutkay’ın çocukları ile yeni yıl mesajları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni yıl geldi, 2020 geride kaldı. Ünlü isimler de yılbaşı akşamı instagram hesapları üzerinden mesajlarına verdi. Beyza Şekerci oğlu Can ve eşi Engin Hepileri ile birlikte mutluluk pozu paylaştı. Doğa Rutkay ise oğlu Rutkay Kerim ve kızı Piraye ile neşeli bir paylaşım yaptı.

İki ünlü oyuncu da ailenin önemini ifade eden pozlarla 2021 yılını karşıladı. Güldür Güldür Show programında Yeter karakterine hayat veren oyuncu, ayrıca Show TV ekranında yılbaşı özel programındaki skeç performansıyla da beğeni topladı. Doğa Rutkay, instagram hesabından çocukları ile fotoğrafını “Tüm kardeşlerimizin gözlerinden öperiz, iyi seneler herkese” notu ile yayınladı.

Beyza Şekerci ve Doğa Rutkay'ın çocukları ile yeni yıl mesajları! 16

Fox TV ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanan Kamera Arkası isimli programı sunmakta olan Beyza Şekerci ise eşi Engin Hepileri ve oğlu Can ile birlikte yılbaşı pozu verdi…

Ünlü oyuncu, 2021 yılını ne kadar sabırsızlıkla beklediğini ise mesajında anlattı. Beyza Şekerci, “Hiç bir yılı senin kadar beklemedik sanırım 2021″ diyerek yeni yılı karşıladı.

Oyuncu, mesajında şu detaylara da yer verdi: Gel güzelliklerinle, sarıp sarmala bizi. Sağlık, mutluluk, huzur ve başarı hayatımızdan hiç eksik olmasın. Canım 2020 hepimiz senden almamız gerekenleri aldık, her anımızın ne kadar değerini bilmemiz gerektiğini bir kez daha öğrendik, sadece sağlığımızın bile iyi olmasının her şeye yetebileceğini hatırladık.. Sana da kocaman bir teşekkürü borç bilirim.”

Beyza Şekerci ve Doğa Rutkay'ın çocukları ile yeni yıl mesajları! 17